Try-out vergaderlocatie

Maandag 23 augustus ontvingen wij de eerste gasten. Onze overbuurman kwam met het Management Team plannen maken voor het nieuwe jaar.

Omdat onze definitieve tafel nog niet gereed is, hebben we de tuintafel naar binnen gehaald. Een prima tafel om met zes man in dit geval aan te zitten. Ook de definitieve stoelen waren er nog niet, maar dat zijn de zelfde stoelen als wijzelf hebben, dus die hebben we even naar de vergaderzaal versleept.

Tussen de middag hebben de gasten genoten van de lunch die wij gemaakt hadden. Na afloop gingen ze nog even van het mooie weer genieten in de achtertuin en een potje voetballen.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken na een hele dag vergaderen, is een borreltje drinken met een bittergarnituur erbij. Ook dit kon gelukkig op het terras.

Wij waren natuurlijk erg nieuwsgierig naar de ingevulde evaluatieformulieren. Een paar kleine tips als aanvulling op de vergaderlocatie werden gemeld. Hier waren we erg blij mee, want daar is een try-out per slot van rekening voor. Over de lunch en de koffie waren ze erg te spreken wat ook niet onbelangrijk is.

Kortom een geslaagde try-out van onze vergaderlocatie. Op naar de volgende afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *