Wat een leuk idee: De Beweegpot

Onlangs vertelde onze dochter dat een vriend van haar van de HALO met een geniaal idee op de markt is gekomen, De Beweegpot, in twee varianten, hier later meer over. Het ziet eruit als een pot die je wellicht wel kent… De Kletspot. Dit is een decoratieve glazen pot vol met kaartjes met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma’s die de ouderwetse gezellige tafelgesprekken terugbrengt in de huiskamer.

De Beweegpot

Wat is De Beweegpot?

De Beweegpot is een tool voor bewegend leren. Ideaal op het schoolplein of in de speeltuin. De Beweegpot is ontstaan in het onderwijs en heeft zichzelf in zijn korte bestaan al flink bewezen. Zoals je leest op hun website kan het de spanningsboog doorbreken wanneer er onrust optreedt in de klas.

Welke varianten zijn er?

Er zijn twee varianten. De blauwe pot en de groene pot. De blauwe variant is speciaal voor buitenspelen, een pot vol spellen en activiteiten voor buiten. Ideaal om in te zetten op het schoolplein, de BSO of in de wijk. De spellen zijn allemaal makkelijk uitvoerbaar en vergen weinig tot geen materiaal.

De groene variant bevat 56 energizers ontwikkeld door en voor onderwijzers. In de groene pot zitten diverse spellen en activiteiten voor in de klas.

Leuk neveneffect: meer bewegen.

Wat een bijkomend effect is van De Beweegpot dat de basisschoolleerlingen aangemoedigd worden te blijven bewegen.

Ook leuk voor mijn gasten op de vergaderlocatie?

Ik denk het wel. Onlangs heb ik een basisschool op bezoek gehad op De Keulse Hei en komende week komt er nog een basisschool op bezoek. Ik wil hen graag op deze potten attenderen. Wellicht kunnen zij ze ook na de lunchpauze met elkaar uitproberen als het energieniveau daalt 

Leuk idee als cadeau?

Als je op de website kijkt van De Beweegpot is het ook mogelijk dat de pot gepersonaliseerd wordt mocht je het als personeelscadeau willen geven. Verder is het in elke basisschoolklas een must-have!

Uitproberen?

Als je op de website kijkt van De Beweegpot kun je hem bestellen maar je kunt natuurlijk ook een boeking doen bij De Keulse Hei en hem uitproberen in de pauze !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?