Wanneer de tijd vleugels krijgt: Hoe de dagen ons ontglippen

Dat komt iedereen vast bekend voor. De week begint op maandag, veel acties te gaan en voor je het weet is het weer vrijdag en weekend.

Het is een cliché dat de tijd snel gaat maar naar mate je ouder wordt (gelukkig) gaat de tijd ook veel sneller. Onze kleindochter is deze week alweer een maand en onze kleinzoon 10 maanden. We blijven het tegen elkaar zeggen, bijna dagelijks… laat geen moment onbenut!

Inmiddels heb ik ook al de tweede bijeenkomst van de Rabo ledenraad al achter de rug. Binnenkort ga ik met de cheques op pad naar aanleiding van de Rabo Clubsupport-acties om een aantal verenigingen blij te maken met een bijdrage.

Ondernemen met AI

NOOVA op pad

Donderdag 12 september hadden wij met NOOVA een happen en trappen avond. Een drietal horecagelegenheden in Pijnacker-Nootdorp hebben wij bezocht en na afloop gezellig geborreld in de kantine van Oliveo. Het was weer een fantastisch georganiseerde avond. De oktoberbijeenkomst zit er ook al bijna weer aan te komen. We gaan als ondernemers door een aantal experts meegenomen worden in het ondernemen met AI.

Bloed doneren

BLOED DONEREN

Zoals bekend heeft onze dochter bloedtransfusie gehad na de geboorte van onze kleindochter. Zelf doneer ik al bloed. Omdat het van levensbelang is dat er genoeg voorraad is heeft zij zelf onlangs een oproep gedaan om je hiervoor op te geven. Behalve dat het geweldig is dat je een bijdrage levert, is het ook heel prettig dat bij elke donatie je bloeddruk en ijzerwaarde gemeten wordt. Het is een groot gebaar voor een kleine moeite, met een kwartier sta je meestal weer buiten. Ga jij je opgeven? https://www.sanquin.nl/aanmelden-donor

Miljoenenontbijt

Miljoenenontbijt

Daags na Prinsjesdag heb ik het Miljoenenontbijt bezocht, georganiseerd door VNO-NCW West. Twee medewerkers van accountantskantoor Alfa hadden een overzichtelijke presentatie welke maatregelen eraan zitten te komen voor de aanwezige ondernemers. We waren te gast bij het mooie familiebedrijf van John Rook, Becitech. Zij richten zich o.a. op watermanagement, kunststof damwanden en wateropslag.

Beursvloer Pijnacker-Nootdorp

Beursvloer

Afgelopen week was er een nieuw initiatief van de Gemeenteraad om lokale ondernemers en andere organisaties met elkaar te verbinden tijdens een z.g. Beursvloer. Tijdens drie ronden met verschillende partijen werden mooie matches gemaakt. Ook voor De Keulse Hei heb ik mooie contacten en afspraken gemaakt. Een waardevolle avond die zeker jaarlijks plaats zal gaan vinden.

En wat verder op de planning?

Breien

Helaas even twee weken niet oppassen op Duco omdat zij twee weken op vakantie zijn. Ik kan mij trouwens niet herinneren dat dit aan ons gevraagd is? Of heb je dat maar voor lief te nemen? Gelukkig staat er in ons oppascontract wel dat er met grote regelmaat er dan wel foto’s en filmpjes gestuurd dienen te worden. Ik ben ook lekker druk met het breien van slofjes voor de wintermaanden, heerlijk om te doen als de kachel brandt en het buiten guur is.

Zelf heb ik een afspraak staan voor de bloeddonatie en Elske komt bij mij langs. Elske is van Anders Vergaderen, een platform met kleinschalige vergaderlocaties. Ik sta hier al vanaf het begin vermeld. Elske heeft het platform overgenomen en komt kennismaken.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?