Wat te doen in de buurt?

Bent u op zoek naar aanvullende activiteiten of logies? Wij denken graag met u mee. Hieronder enkele suggesties. 

Activiteiten

Wandeling door de groenzoom

Het is mogelijk dat u onder leiding van een gids een wandeling door het natuurgebied De Groenzoom  maakt. Wanneer het slecht weer is, is het mogelijk dat de gids op onze vergaderlocatie een presentatie geeft over het fantastische gebied. 

Roofvogelboerderij

In het natuurproject, de groenblauwe slinger, gelegen aan de rand van Berkel en Rodenrijs, staat een roofvogelboerderij. Op deze unieke locatie hebben vele soorten uilen, buizerds, gieren, valken, haviken en arenden hun verblijfplaats.

Kijk op hun website naar de mogelijkheden.

Outscape Business Vitality

Outscape ondersteunt, inspireert en coacht werknemers en werkgevers op het gebied van vitaliteit, inzicht en teamgeest, vanuit de passie voor ondernemen, wandelen, natuur en mensen. En organiseert daarvoor volledig verzorgde wandel-, hiking en outdoor activiteiten. Gezonde, sportieve en leerzame ontspanning met positieve effecten op mens en organisatie.

Eén of meerdere dagen de hectiek van de dagelijkse werkzaamheden ontlopen. Een gezond en prettig alternatief voor de oude bekende heidag(en). Wellicht een leuk idee in combinatie met een dagdeel op De Keulse Hei. Lees meer op de website.

Logeermogelijkheden

B&B bij Boertje

B&B bij Boertje is gelegen te midden van natuur- en recreatiegebieden als de Delftse Hout, Het Bieslandse Bos en de Dobbeplas. De naam B&B bij Boertje verwijst naar de boerderij waarin de prachtige B&B is gevestigd. Een deel van de voormalige koeienstal en hooizolder is verbouwd tot mooie, ruime en stijlvolle kamers met eigen sanitaire voorzieningen, met een centrale ontbijt- en ontmoetingsruimte. B&B bij Boertje beschikt over vijf kamers met twee bedden. 

Bed & Bentwoud

Mocht er iemand moeten overnachten in de buurt dan kan dat bij Bed & Bentwoud in Benthuizen. De cottage heeft alles voor een ontspannen verblijf. Kijk op hun website voor meer informatie.