Eindelijk zomer!

En toen was het zomer, net na de langste dag. Maar dat geeft niets, we zijn blij dat de zon eindelijk schijnt. Iedereen wordt daar zo blij van. Lekker buiten eten, terrasje pakken, op de fiets de natuur in… heerlijk. Maar ook voor de gasten is het zo fijn! Terwijl ik dit zit te typen, zit de groep lekker in de schaduw onder de bomen. Zo is een dag vergaderen geen straf!

En komende woensdag vindt er een event plaats op De Keulse Hei. Een samenwerking met een van mijn mede NOOVA leden Jacqueline de Goede. De invulling van de avond ligt in haar handen. Ik zorg voor de gezonde hapjes. We hebben er samen heel veel zin in! Helemaal met dit mooie weer en dan met inspiratie om happy and healthy de zomer in te gaan

Ontbijt

Homewalk

Nog een paar dagen en dan is het zover. Vrijdag middag ga ik al met mijn team naar Arnhem, Papendal en zaterdag rond 12 staan wij aan de start om in 24 uur 120 km te gaan wandelen voor het Ronald McDonaldhuis Den Haag. We gaan al naar de € 16.500 met ons team en het totaalbedrag staat al op € 1.090.000,00. Hoe mooi dat er weer heel veel ouders vlak bij hun zieke kind kunnen overnachten. Afgelopen week was er ook een wijnproeverij verzorgd door Pietro Villani die ook een mooi bedrag heeft opgeleverd.

Ik vind het ook geweldig dat heel veel vrienden/kennissen/relaties een bijdrage hebben geleverd aan dit fantastische doel. Ik heb zelf ruim € 1.000,00 opgehaald. Wil je nog een bijdrage leveren, dan kan dat nog via deze link.

Homewalk

Pluktuin

Wat ik voor ogen had voordat het seizoen begon is goed uitgepakt. Ik heb heel veel plukbloemen staan zodat de bloemen op de verschillende tafels uit mijn eigen tuin komen. Om de ingang van de Keulse Hei te versieren heb ik ook weer bij het hek bloemetjes in potjes opgehangen. Dat is toch een warm welkom!

Verder serveerde ik afgelopen week mijn eerste courgettesoepje met courgettes van eigen kweek en pluk ik voor de lunch mijn eigen heerlijke sla. Daar word ik zo blij van bij de voorbereidingen. Ook het rode fruit uit de tuin heb ik al voor de taartjes gebruikt.

Pluktuin

Ontbijten op De Hei

Het is een mooie eerste half jaar geweest met weer veel leuke nieuwe gasten. Superfijn dat het zo goed gevonden wordt. Er vond zelfs een tweedaagse plaats van een organisatie. De overnachting deden ze elders want tentjes in de tuin gaat erg ver. Ze stonden wel weer vroeg op het terrein voor het ontbijt. Heel fijn om te zien hoe zo’n groep zich thuis voelt in de ruimtes, vooral nu met de mooie serre.

Het wordt weer Dinsdag Duco oppas Dag, gaan heerlijk genieten. Afgelopen week heeft hij de eerste bietjes uit Oma haar moestuin op. Nou, daar hebben ze dagen plezier van gehad !

 

Bietjes bij Oma

1 gedachte over “Eindelijk zomer!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?