eerste klant die voor de tweede keer komt!

ISW Irenestraat voor tweede keer op de Hei

Vandaag, vrijdag 10 december, was het ISW, vestiging Irenestraat voor de tweede keer bij De Keulse Hei op bezoek.

Leuk om te vertellen dat mijn Frank hier wiskundeleraar was voordat wij aan de reis door Zuid-Europa begonnen. Hij kon bij het ISW geen onbetaald verlof krijgen en heeft toen ontslag genomen voor deze halfjaar durende reis. 

Superleuk dat zij nu voor de tweede keer komen! Het bevalt hen vast goed.

Koffie drinken onder de terrasheater

Nu we een tijdje bezig zijn leer je steeds meer dingen over de wensen van bezoekers. Wij hebben natuurlijk maar 1 vergaderruimte en om toch even voor een koffiebreak de ruimte uit te gaan kun je vanaf het voorjaar natuurlijk makkelijk de tuin in maar in de winter is dat niet zo prettig.

Om toch ruimte te bieden hebben we twee terrasheaters in de serre opgehangen waar de gasten lekker warm hun koffie of thee kunnen nuttigen. Voor het ISW had ik lekkere muffins gemaakt. 

En dan is het lunchtijd

Nog wat ervaren de afgelopen weken. Niet de lunch serveren in de vergaderlocatie maar ook even de ruimte uit voor de lunch. Binnen aan de grote eettafel kunnen de gasten de lunch nuttigen. Ik kan het rustig klaarzetten en als ze klaar zijn, kan ik het zonder te storen opruimen. De gasten gaan dan of gelijk weer verder met overleg of gaan even de benen strekken in het aangrenzende natuurgebied De Groenzoom.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?