Eerste bezoeker buiten eigen netwerk

Vandaag, donderdag 9 december 2021, hadden we de eerste bezoekers die ons via Google gevonden hadden toen zij zochten op ” bijzondere locaties”. De rector van het Picasso Lyceum in Zoetermeer had gebeld voor beschikbaarheid en prijsinformatie. Een paar dagen laten ben ik het gaan nabellen wat zij erg op prijs stelde, want zij zochten juist een locatie met persoonlijke aandacht.

Gebouw Picasso Lyceum

En zo mocht ik het Management Team vandaag ontvangen. Met mijn persoonlijke aandacht en zelf gebakken producten heb ik hen vandaag verwend. Tussen de middag hebben zij een heerlijke wandeling door het natuurgebied De Groenzoom gemaakt, waar wij aan grenzen. Gelukkig was het op dat moment droog.

Na een hele intensieve dag vergaderen hebben zij de dag afgesloten met een drankje op ons terras achter het huis. Ik had de vuurkorf aangedaan waardoor zij nog even ongedwongen de dag konden doornemen.

Na afloop heb ik de rector een link gestuurd voor een review. Op alle onderdelen gaf zij ons een dikke 10. De persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?