31 jaar later

Grappig, vandaag 31 jaar geleden werd ik voor het eerst moeder.  Het was de zaterdag voor Pasen en Gijs zorgde dat wij als een gezin verder door het leven gingen. Vanavond proosten wij op dit mooie moment! Dit jaar zaten we met ons eerste kleinkind Duco aan de paasbrunch en volgende paasbrunch zit er ook nog een kleindochter bij. Ik heb onze aanstaande kleindochter vorige week al via het echoapparaat mogen bewonderen. Alles erop en eraan, fantastisch.

Gijs

Tijd voor netwerken

Afgelopen week had ik geen gasten en had ik tijd om de boer op te gaan. Er stonden diverse netwerkevenementen op de planning. Als het agenda technisch lukt ga ik 1 keer per maand naar Open Coffee in Berkel maar dit keer ging ik langs bij Open Coffee Den Haag. Weer nieuwe ondernemers ontmoet en een pitch gegeven over mijn onderneming en waarom het zo leuk vergaderen is bij mij op De Keulse Hei.

Donderdag was het Oostlanddag. Hier kwamen 350 ondernemers uit de regio op af. Een prachtig evenement, dit jaar met het thema “ De ondernemer als duizendpoot”. Naast het volgen van diverse workshops werd er ook gezellig gekletst met bekende en onbekende ondernemers.

Kezen voor het goede doel

Afgelopen vrijdag deden wij mee aan een spelletjesavond bij Ammerlaan in Pijnacker. Er werd volop gekeezt. Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is een bordspel wat lijkt op mens-erger-je-niet. Er is € 2700,00 opgehaald voor de Alpe duZes. Johan Sosef van de Viergang, gaat voor dit goede doel 6 keer de berg op.

Van vergaderlocatie tot bridgehome

Afgelopen weekend kwam mijn moeder van 84 met 7 vriendinnen (de oudste is 93) bridgen op De Keulse Hei. Eerst even bijkletsen met koffie met wat huisgemaakt lekkers en dan 7 ronden bridgen. Tussendoor een gezonde lunch buiten nuttigen en na afloop in de serre nog een wijntje drinken. Zij kwamen alweer voor de vierde keer. Geweldig dat het nog lukt en dat ik ze een dag mag verwennen. Wat ook heel leuk is, dat de dames ook nog een donatie gedaan hebben voor mijn wandelactie eind juni. Met ons team Vrijheidblijheid zitten wij al boven de 7.000 euro van de 10.000 euro die wij willen overhandigen aan het Ronald McDonaldhuis. Op het plaatje zie je de route die wij in 24 uur gaan lopen. Mocht je nog willen doneren? Dit is mogelijk via deze link.

DOD, Dinsdag Oppasdag Duco

Vroeger op de roeivereniging waren de DOD-jes de dinsdagochtend dames. Nu is het Dinsdag Oppasdag Duco. Afgelopen dinsdag was het de tweede keer oppassen. De week ervoor had ik nog wel het een en ander op deze dag gepland echter kwam ik er al snel achter, dat je helemaal niets kan doen maar ook niets WIL doen op zo’n dag. Mijn agenda was dus helemaal leeg afgelopen dinsdag en hebben we genoten van het mannetje want het gaat veel te snel. Het weer was niet al te lekker maar toch ben ik in de middag met hem naar De Driesprong gelopen.  

Moestuin

Jeetje wat ben ik blij met mijn kasje want met die regen en wind wordt het buiten helemaal niets met de stekjes. In mijn kas groeit alles als een malle. Ik ben mijn aardbeienveldje aan het opruimen en heb nu de nodige potten in de kas staan. Mocht je nog aardbeienplanten willen hebben, laat het weten, want ik kan ze zo aan je leveren. Dit gaat ook heel leuk in een grote pot op je terras.
In de kas staan de bietjes, sla en courgettes al in potjes om binnenkort naar buiten te gaan als het weer een beetje beter gaat worden.

Even er tussenuit

Komend weekend vliegen wij naar Faro om een paar dagen te genieten in de Algarve. We gaan ook op bezoek bij onze oude buurman Roland, die in december helaas zijn partner Bas is verloren. Vorig jaar op deze tijd waren wij ook bij hen en was er nog helemaal niets aan de hand. Wij gaan er een paar heerlijke dagen van maken. Helaas kunnen wij dan niet aanmoedigen bij de marathon van Rotterdam waar twee schoonzonen aan mee gaan doen, maar in gedachten lopen wij met ze mee.

5 gedachten over “31 jaar later”

 1. Goedemorgen. Ben de dag begonnen met het lezen van je blog. Heel inspirerend je krijgt er gelijk energie van als je leest wat jij allemaal doet en dit is nog niet alles. Ben op de fiets gestapt en op naar de markt. Even uitrusten en in auto naar kapper, even iets eten en naar crematie wat minder leuk is. Zo zie je wat je verhaal teweegbrengt. Heel fijn om te lezen.

  .

 2. Wat een gezellige nieuwsbrief weer. Zo afwisselend wat er zich allemaal afspeelt op de de Keulse Hei (vergaderen, oppasdag😍, bridgen♠️♥️♣️♦️) leuk om te lezen!
  En nu lekker genieten van de dagen in de Algarve☀️

 3. Sonja Ingenluyff-Noya

  Hi Ellen ,
  Een beetje late reactie maar altijd leuk om jouw ervaringen te lezen .
  Duco groeit als kool om even in moestuin term te spreken .
  Blijf genieten van je activiteiten met betrekking op de Keulse Hei, je oppasdag en jullie tripje naar de Algarve.

 4. Leuk om jouw blog te lezen, Ellen! Heerlijk hoe je alles beschrijft en wat een heerlijke plek is de Keulse Hei toch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?