Koningsdag

Even helemaal weg! Nou dat was het wel, vier daagjes Algarve met z’n tweeën. Vrijdagmiddag weg en dinsdagmiddag weer terug. Terwijl de regen hier in Pijnacker horizontaal voorbijkwam, zaten wij heerlijk aan het zwembad. We hebben de dagen optimaal benut. Om half zeven ‘s-morgens liepen wij buiten. Na drie kwartiertjes wandelen kwamen wij een bakkertje tegen waar de pastel de nata’s net uit de oven kwamen en waar zij een overheerlijke cappuccino bij konden serveren. Lekker zittend in het warme zonnetje begon de dag al gelijk met een dikke 10!

Eenmaal thuis ben ik die week deze overheerlijke gebakjes ook voor mijn gasten gaan maken!

Opnames op De Keulse Hei

Onlangs was RTV Lansingerland op De Keulse Hei. Jacqueline de Goede (van NOOVA) werd geïnterviewd voor een nieuwsitem over haar business als gecertificeerd voedingscoach en powerwalktrainster.  Helaas werkte de weergoden niet heel erg mee om buiten ook leuke opnames te maken. We zijn erg benieuwd wat ze van al die uren opnamen gaan maken. 

Wijnbar Vivre

Wijnbar Vivre

Onlangs heeft onze zoon Gijs met twee vrienden een wijnbar overgenomen in de Binckhorst, genaamd Vivre. Wij hadden de eer op zijn verjaardag (al voor de overname) een wijntje te nuttigen in deze trendy bar. Begin mei gaan ze officieel open. Mocht je met een klein gezelschap iets willen vieren (maximaal ca 32 personen) denk dan aan hen want dan weet je zeker dat het een goed feestje wordt. 

zwangerschap

Nog 17 weken

De tijd gaat heel snel, wat ook betekent dat de groei van onze kleindochter in de buik van Wies ook heel snel gaat. Op dit moment is het kindje te vergelijken met de grootte van een fruitvlaai en uil. De inrichting van de babykamer schiet ook al lekker op. We kijken er enorm naar uit.

Marathon van Rotterdam

Marathon van Rotterdam

Het was geweldig even helemaal weg te zijn maar we moesten de Marathon van Rotterdam wel missen. Niet dat wij hier iets mee van plan waren, maar onze schoonzonen liepen mee. En wat hebben ze het goed gedaan. In iets meer tijd dan 4 uurtjes liepen zij op de Coolsingel de finish over. Lee Towers had deze dag zijn laatste Walk Alone gezongen en was helaas al naar huis vertrokken toen zij binnenkwamen, dat was jammer. Respect voor alle lopers die dit kunnen afleggen, want wat is het een eind. Ik zat met een rasrotterdammert online de route te volgen bij het zwembad.

netwerken

NOOVA ontmoet Zoetermeerse Zakenvrouwen

Vorige week waren de NOOVA-dames te gast bij de Zoetermeerse Zakenvrouwen in Club Entree in Zoetermeer. 60 dames bij elkaar, je kunt je voorstellen dat zoveel vrouwelijke ondernemers bij elkaar aardig wat geluid kunnen produceren. Na de introductie zijn we gaan speeddaten met elkaar. Het was leuk met de nodige ondernemers in een buurtgemeente kennis te maken. Dezelfde week had ik ook weer een Vrijheidblijheidborrel en deze keer bij de nieuwe van der Valk in Delft. Ook hier weer leuke nieuwe ondernemers gesproken.

Groenzoom

Eend loopt op haar eind met broeden

Onze broedende eend zit op dit moment al 24 dagen op haar nest en dat is echt de termijn voor eenden om klaar te zijn met broeden. Niet te hopen dat de eitjes onbevrucht zijn, want dan heeft ze voor nop gezeten. Het zou mooi zijn het moment mee te maken, dat zij met haar kinders de bloembak uitspringt en zij snel richting Groenzoom gaat. Fingers crossed.

Koningsdag

Koningsdag

Komend weekend is het weer zover. De koninklijke familie bezoekt Emmen en door het hele land gezellige activiteiten. Hier in Pijnacker Centrum is er ringsteken wat erg leuk is om naar te kijken. Als de weergoden het juist hebben, gaat de temperatuur ook iets omhoog. Ik heb de ingang van de Keulse Hei ook voor Koningsdag gereed gemaakt zoals je ziet op de foto.

Iedereen een hele gezellige dag gewenst! Mocht je nog leuke suggesties hebben voor Koningsdag, laat het hieronder  weten! 

 

7 gedachten over “Koningsdag”

  1. Weer een gezellig stukje Ellen, wat ben je altijd druk! Wat stoer van Gijs! Dat ondernemen heeft hij niet van een vreemde. Wens hem veel succes 💪

 1. Goedemorgen. Ben wel vroeg je blog aan het lezen, wat heb je toch weer veel gedaan en meegemaakt in zo’n korte tijd. Leuk om het allemaal te lezen, ben erg trots op je.

 2. Karin claessen

  Leuk om weer te lezen Ellen. Wat een mooie balans. Gezinsgeluk, vakantie werk en netwerken. O ja! En lekkere hapjes en goede wijn. Op en top genieten toch?

 3. Freeke Lassche

  Bedankt weer voor je gezellige blog. Wat fijn dat jullie het goed hadden in Portugal. Mooi land ook!
  Heel veel plezier morgen op Koningsdag! Aan het hek zal het niet liggen😊!

 4. Sonja Ingenluyff-Noya

  Zeker wéér leuk om te lezen wat er in de afgelopen tijd gebeurd is!
  Felicitaties voor Wies en Gijs met hun héél bijzondere stap , dat hun leven enorm zal verrijken .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?