Er wordt weer volop vergaderd

We zitten in week 2 en dat het vergaderseizoen weer begonnen is, is aan de agenda van De Keulse Hei goed te merken. Deze week heb ik drie groepen in mijn agenda staan. Nieuwe bedrijven maar ook bedrijven die terugkomen. Dat is altijd een goed teken! Natuurlijk kunnen ze nu nog niet genieten van het mooie uitzicht op het natuurgebied. Alhoewel, wij hebben vorige week al buiten geluncht. Het zonnetje was al lekker warm en vaak zit je bij ons op het achterterras uit de wind. Ik had in de agenda gekeken, vorig jaar was er een groep die begin maart buiten geluncht had. Maar…. niet te vroeg juichen, het kan echt nog winter worden.

Hortus Botanicus in Leiden

Vorige week had ik een afspraak met een oud-collega van De Haagse Hogeschool. We hebben geluncht bij de Hortus en daarna een rondje gelopen door de prachtige tuinen. Ik was er nog nooit geweest. Ter plekke heb ik een museumjaarkaart aangeschaft en hebben we afgesproken in het voorjaar nog een rondje te doen als alles gaat uitlopen. Ze hebben ook een mooie kruidentuin en moestuin. Echt een aanrader om daar eens te gaan buurten.

varkens

Voedselverspilling

Zoals wellicht bekend, ben ik Zeeuws Meisje en past de uitspraak “ons bin zuinig” ook bij mij maar toch hebben we altijd wel etensresten. Schillen van de appels voor de appeltaarten en wat dacht je van de binnenkant van de pompoenen. Onze kippen zijn erg kieskeurig en eten niet alles op. Gelukkig heeft onze buurvrouw Danielle twee superleuke gezellige varkentjes die met alles wat ik neergooi blij zijn en in een draf aan komen hollen als ik bij het hek sta.  

herinneringen

Maak er een potje van!

Bij De Haagse Hogeschool heb ik wel eens een boekje gekregen waar je per dag herinneringen kon opschrijven. Er was ruimte om dit vijf jaar lang te doen. Heel leuk om terug te lezen wat je bij een bepaalde uitspraak vier jaar geleden opgeschreven hebt. Tilly, een van de Noova-leden had onlangs met een andere leuke tip. Elke week een notitie maken van een hoogtepunt van de afgelopen week. Dit schrijf je op een briefje en doe het in een potje of schrijf je in een boekje. Leuk om aan het einde van het jaar (of een paar jaar later) te lezen wat jouw noemenswaardige momenten waren in die week in dat jaar. Merk jij ook dat je geheugen iets minder wordt en zou je die dierbare momenten willen bewaren? Maak er een potje van!

(Zorg wel dat er een herinneringsmoment in je agenda staat om het niet te vergeten, want voor je het week is de week weer voorbij.)

saxofoon

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Rijswijk

Jaren was ik namens het Rijswijks Jeugdtheater betrokken bij het nieuwjaarsreceptie van Gemeente Rijswijk.

Diverse cultuurinstellingen laten een visitekaartje achter op het grote podium in de Rijswijkse Schouwburg. Bewoners kunnen kosteloos twee kaarten aanschaffen. Morgen sta ik zelf met mijn saxofoon op het podium omdat ik bij Trias in een blazersklas zit. Woon je in Rijswijk en heb je niets te doen morgenavond? Via deze link kan je proberen of er nog kaarten zijn. Voor de receptie heb je geen entreekaart nodig, ook altijd leuk om te weten. Deze begint om 20:30 uur. Wellicht tot dan!

2 gedachten over “Er wordt weer volop vergaderd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?