Vaarwel 2022, welkom 2023

champagne
De allerbeste wensen voor iedereen! Goede gezondheid staat met stip op nummer 1 want het is helaas geen vanzelfsprekendheid. Een nieuwe start van een nieuw jaar. Natuurlijk hoeft het niet, goede voornemens bij 1 januari, maar op een of andere manier voelt het bij mij altijd wel goed deze datum aan te houden. Boom eruit, rommel van het oliebollenbakken opruimen, alles weer aan kant. Daar krijg ik ook altijd beetje het voorjaarsgevoel terwijl dit best nog heel lang kan duren.
schaatsen

De buitentemperatuur bij de Nieuwjaarsduik was dit jaar 14 graden. Niet voor ons hoor, dat was vroegâh toen de kinderen klein waren een traditie, de duik op Scheveningen. 

Qua watertemperatuur was het vandaag vast wel een uitdaging, want twee weken geleden stonden we nog op de schaats in de Groenzoom.

Dus toch een paar goede voornemens wat mij betreft. Deelname aan IK PAS. Doen we al een aantal jaren en vind ik persoonlijk een goed streven, want het drinken van een glaasje is echt een gewoonte aan het worden, dus even in januari ervan afblijven.

ik pas

Terugblik op 2022

Zakelijk is het een mooi jaar geweest met De Keulse Hei. Veel leuke organisaties/scholen zijn komen vergaderen en voor januari en februari staan er ook al heel wat boekingen in de agenda. Het is een aantal weken rustig geweest rond de feestdagen en dat is ook prima. Even tijd voor andere dingen. Afgelopen week stond ik in de Telstar bij de nieuwjaarspuzzel. Hopelijk zien veel lezers mij op nummer 36 staan. Merkherkenning en vertrouwen moeten groeien en heb ik ook het volste vertrouwen in.

puzzel

Communicatiecommissie

Sinds afgelopen maart zit ik bij Noova, een netwerkclub met allemaal ondernemende dames waar ik mij erg op mijn plek voel. Een club waar we met elkaar het beste uit elkaar proberen te halen. Daarom heb ik ja gezegd tegen de vraag in de communicatiecommissie te gaan per 1 januari. Afgelopen week namen wij van de vorige commissie het stokje over en gaan wij leuke dingen doen om Noova nog beter op de kaart te zetten en ondernemende dames enthousiast maken bij ons aan te sluiten. Ken je iemand die op zoek is naar een leuke netwerkclub in regio Pijnacker, Berkel, Bleiswijk, Bergschenhoek, laat het weten.

fazant

Mee-eters

Wij hebben natuurlijk al de nodige beesten om ons heen. Onze drie poezen, hond, parkieten, kippen maar sinds kort hebben we een nieuwe kostganger. Elke morgen als ik de kippen eten geef staat onze huisfazant ook te wachten voor wat eten. Omdat we hem al een tijdje elke morgen eten geven, komt hij ook iedere keer een stukje dichterbij. Gister zag ik ook wat damesfazanten in de achtertuin, wellicht heeft hij het lopen rondbazuinen! Ik vind het helemaal leuk, dus kom maar langs met je dames!

nieuwe stoelen

Nog een weekje vakantie

Komende week hebben we op De Keulse Hei nog vakantie en staan er nog wat leuke dingen op de planning. Zoals met een oud-collega lunchen in de Hortus botanicus in Leiden. Ook moet ik nog goed partijen oefenen met de saxofoon want met mijn blazersklas staan wij begin januari op het podium van de Rijswijkse Schouwburg bij de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Rijswijk. En we gaan met een goed boek genieten van onze nieuwe stoelen. Tenminste… als ze niet bezet zijn want enkelen van onze huisgenoten hebben ook ontdekt dat ze heerlijk zitten. Gevalletje opgestaan plaatsje vergaan? 

4 gedachten over “Vaarwel 2022, welkom 2023”

  1. Margreet Peekstok

    Jullie ook het allerbeste voor 2023 lieve Ellen en Frank.
    Geniet van de lekkere stoelen. We zien elkaar hopelijk gauw weer eens. Liefs, Margreet

  2. Mooi jaar afgesloten en nu op naar weer een mooi jaar met leuke plannen! Nu nog even genieten van jullie vakantie! Liefs Angela

  3. Leuk geschreven weer! Geniet nog even van de rustige tijd en de heerlijke stoelen!
    En weer een mooi jaar met de Keulse Hei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?