Winter Wonderland

Voor de energierekening niet fijn dat het zo koud was afgelopen week maar het leverde wel mooie plaatjes op buiten. En de vorst komt de smaak van de boerenkool ook ten goede! Maar geef mij toch maar iets mildere temperaturen. Ook veel veiliger op de weg want het was hier op de Keulseweg 1 ijsbaan omdat het hier altijd wel kouder is dan in de bewoonde wereld. Friesland was dit jaar de eerste voor de korte baan wedstrijden maar volgens mij had het ook op de Keulseweg gehouden kunnen worden. Ook Pien had moeite op haar pootjes te blijven staan.

boerenkool

Winterborrel Noova

Onlangs hebben we de winterborrel bij Noova gehad. Iedereen was gesommeerd de kledingkasten in te duiken voor warme truien en jassen die lagen te wachten voor een tweede kans. Deze kleding wordt gedoneerd aan de Kledingbank Rotterdam en Lansingerland die daar een mooie bestemming aan geven. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we het jaar met elkaar afgesloten. 

Roeping als loodgieter?

Onlangs was ik bij een vriendin op bezoek en zuchtend vertelde ze dat de afvoer in de keuken verstopt was en de week erop pas iemand kon komen. Echt balen!

“Maarruhh.. wat als ik nou even de sifon losdraai en kijk of er daar een verstopping zit? “

Zo gezegd, zo gedaan en inderdaad het lek kwam boven.. en nadat het vieze klusje geklaard was, liep alles weer lekker door. De dag erop kwam ze een door haarzelf gestippeld kerstschaaltje brengen met chocolaadjes met de vraag of ze mij voortaan gelijk mogen bellen.

Mocht je ook zo’n leuk schaaltje hebben voor de kerst? Kijk voor leuke ideeën op haar website.

Digitaal ondernemerspanel

Kijk mij eens een mooie stand hebben op onderstaande foto en wat zit ik gek op dat stoeltje he! Het is een digitale stand van het Grafisch Lyceum Rotterdam. In deze digitale kamer kwamen vierde jaars studenten bij mij op bezoek die een onderneming gaan beginnen en mij het hemd van het lijf vroegen over mijn onderneming De Keulse Hei.

Muzikale borrel Pieter van Foreest

Vorige maand kwam een afdeling van Pieter van Foreest bij mij vergaderen en kwam ter sprake dat ik saxofoon speel. Tijdens een kersthappening heeft zij mij gevraagd het muzikaal te begeleiden. Medewerkers kwamen gezellig bij elkaar deze middag met een drankje bij de vuurkorf en hun kerstattentie in ontvangst nemen. Het was een koude maar gezellige middag!

5 gedachten over “Winter Wonderland”

  1. Wat een mooie winterse foto´s!
    Vooral de boerenkool is indrukwekkend groot ;-)! Dat wordt flink dooreten.
    Wat goed dat je als loodgieter en muzikant aan de slag bent geweest! Leuk weer om je vlog te lezen!
    Fijne feestdagen alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?