Mijlpalen zijn er om slingers op te hangen

verjaardag

En dat hebben we gedaan afgelopen week in verband met mijn 60ste verjaardag. Het klinkt best wel oud vind ik maar prijs mij gelukkig dat ik het in goede gezondheid mag worden. Zaterdagavond hadden we een fantastisch feest in de tuin. Wij wonen hier nu ruim zes jaar en de tuin leent zich daar zo perfect voor maar het weer moet wel mee zitten en dat zat mee zaterdag! Een coverband in de tuin, fantastisch weer en de beentjes gingen los! Wat hebben we genoten en wat hebben we weer mooie herinneringen gemaakt. Ik ben enorm dankbaar.

project caravan

Caravan restylen

Verkopen we de caravan, houden we hem of knappen we hem op? Dit waren de overwegingen van dochter Bibi. Omdat Frank ook erg van het klussen is, werd het plan opgevat voor de laatste optie te gaan. Alles eruit gesloopt en op maat weer opgebouwd met de restmaterialen. Ik ben weer eens na jaren achter de naaimachine gekropen en gordijnen gemaakt. En wat is het een leuk project geworden. Vier weken knallen en een totaal nieuwe look! Superleuk. Minder leuk aan dit avontuur, dat ik met de naald van de machine door mijn vinger ging. Dit had wel een staartje maar inmiddels gaat het weer goed.

Heide

Uitje Arnhem en Holten

Lang met vakantie is met een moestuin niet handig. Oogsttijd is toch in de zomermaanden. Laat ik het ook heerlijk vinden op ons erf te blijven. Door het klusproject hebben wij er ook niet heel veel last van gehad dat het veel regende. We zijn wel twee keer een nachtje weggeweest. Eind juli gingen we met trein en fiets naar Arnhem omdat we zaterdagavond een feestje hadden in Huissen. We zaten in een hotel op een half uurtje fietsen van het feestje. De volgende dag hebben we ook nog heerlijk gefietst en viel het mee met de buien.

Het tweede uitje was naar Holten waar vrienden tijdelijk in een keet wonen op het terrein waar zij een huis gaan laten bouwen. Dit keer mochten wij de caravan meenemen en sliepen we naast de keet. De heide stond er prachtig bij en regelmatig zag ik hetzelfde beeld waar in de vergaderruimte de muren mee behangen zijn.

Dagje Amsterdam

Vorige week zijn we ook nog een dagje naar Amsterdam gegaan met de trein. Hier hebben we bij het station een ov-fiets gehuurd. Wat is dat fantastisch. Voor € 4,5 huur je een hele dag een fiets en bezoek je op deze manier de highlights. Geen pijn in je voeten van het slenteren en je ziet veel meer. We zijn ook het hele vondelpark doorgefietst wat echt een aanrader is. Voor de lunch wil ik ook een ontzettend leuke gelegenheid delen, de avocado-show. Je kunt hier fantastisch lunchen met veel plekken buiten. Leuk om een dagje de toerist uit te hangen in eigen land.

ehbo voor kinderen

Training EHBO voor baby’s en kinderen

Vandaag was er een training op De Keulse Hei waar ik zelf ook deelnemer was. Noova-lid Sandra Corbet heeft ervoor gezorgd dat ik straks als oma goed kan handelen bij bijvoorbeeld brandwonden, verstikking of verslikking maar ook ergere zaken. Laten we hopen dat het niet nodig is, maar het is beter goed voorbereid aan het oma-schap te beginnen.

Wil jij nou ook meer weten of hoe te handelen bij baby’s en/of kinderen? Kijk op haar website voor meer informatie.

En dan is de zomervakantie weer voorbij en gaan de kinderen weer naar school. Bizar snel gegaan maar gelukkig hebben we nog lekker weer of die vibes van de zomer vast te houden!

Ook bij De Keulse Hei staan er weer veel boekingen voor de komende weken en gaan we letterlijk en figuurlijk weer lekker aan de bak voor de gasten.

In september alweer twee jaar De Keulse Hei, toch niet normaal hoe snel dat gaat??

2 gedachten over “Mijlpalen zijn er om slingers op te hangen”

  1. Wat is het toch leuk om op de Keulse Hei een workshop te morgen verzorgen of inspiratie op te doen voor de verhalen van Amley en Woko. Persoonlijk ben ik heel erg blij dat jij als Oma in spe met vertrouwen dit avontuur aan kunt gaan omdat je nu de handvatten hebt meegekregen hoe te handelen als het nodig mocht zijn.
    We gaan zeker meer workshops organiseren en dit is terug te zien op de socials.
    Dank je wel Ellen dat ik van jullie stukje paradijs op aarde mag genieten. Want dat doe ik met volle teugen 😘❤️‍🩹🍀

  2. Weer fijn besuhg geweest Ellen! en je tussentijds ook nog ingevoegd bij de club van zestigers 🤪. Zo te zien heb je dit heeeeel mooi ingeluid 😁! Op naar het oma schap!
    Liefs Angela

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?