Wat een week!

Rebellendag

Rebellendag 2023

Afgelopen zondag was het zover, het jaarlijkse Rebellendagje, met z’n vijven op pad. De organisatie wisselt, ene jaar wij, andere jaar de kinderen. Dit jaar waren wij aan de beurt en hebben we een oldtimer gehuurd en zijn we op pad gegaan langs de Lek en Linge route. Echt een aanrader om eens een dagje te doen, want wat is Nederland toch mooi! Met gevulde picknickmanden deden we mooie plekjes aan voor leuke stops. Wil je een korte impressie? Bekijk deze video.

Moestuin

Moestuin

Het zonnetje laat zich geregeld zien gelukkig en dat vinden de plantjes in mijn moestuin ook fijn. Bij de peultjes zitten al veel bloemetjes dus dat wordt smikkelen over een paar weekjes en ook de tuinbonen gaan hard. Onlangs kreeg ik van Annemarie Schuster van Myhappykitchen tijdens een gezellige borrel een boek over zelf groente en fruit fermenteren. Fermentatie is een oude conserveringstechniek waarbij micro-organismen voedsel niet alleen langer houdbaar maar ook lekkerder en beter verteerbaar maken. De voorspellingen voor komende dagen zijn goed, dus ga ik mij maar eens op het zonneterras nestelen en deze kennis tot mij nemen.

Alles is Energie

De maandelijkse bijeenkomst van NOOVA was afgelopen week in CulturA in Nootdorp met het thema alles is energie. Nou, dat was te merken. We kregen een heerlijke, gezonde, voedzame maaltijd door Bettine bedacht en door CulturA gemaakt voorgeschoteld en daarna startte de avond met een korte yoga-oefening van Pascalle en Gina nam het creatieve gedeelte over waar ook de energie afspatte. Na afloop gezellig met elkaar borrelen wat weer een superavond maakte met mijn mede-ondernemers.

Linkedin

Vrijheidblijheid

Komende week vindt er een masterclass Linkedin plaats op De Keulse Hei georganiseerd door Harrie Lamers. Ken je nog mensen die aan willen schuiven om in een paar uurtjes wijzer te worden op dit gebied? Na een paar uurtjes informatie opzuigen wordt er een door mij verzorgde lunch geserveerd als afsluiting.

En de volgende borrel van Vrijheidblijheid staat weer gepland en wel op 25 mei in het Golden Tulip hotel in Zoetermeer. Wil je in contact komen met nieuwe ondernemers, neem dan contact op met Harrie en schuif gezellig aan.

Japanse Tuin

De Japanse tuin ligt in het midden van landgoed Clingendael. Ik had het al lang geleden in mijn agenda gezet want hij is maar een 8 weken per jaar open omdat de tuin al heel oud is en kwetsbaar. Deze week hebben wij er een bezoek aan gebracht wat echt de moeite waar is. Hij is tot en met zondag 11 juni nog geopend. Houd er rekening mee dat de tuin niet bezocht mag worden met honden en buggy’s.

 

Geniet allemaal van een extra dagje vrij donderdag tijdens Hemelsvaartsdag, mochten de voorspellingen kloppen, kunnen we lekker naar buiten! En laat een reactie hierachter wat jij gaat ondernemen deze dag, wellicht een leuke tip voor anderen!

Japanse Tuin

5 gedachten over “Wat een week!”

  1. Wat leuk, die Rebellendag!! het is dat idd mooi, waar jullie geweest zijn.
    Japanse tuin, wilde ik ook eens heen. Bedankt voor de tip!

  2. Zag er weer gezellig uit de Rebellen dag!
    Ja mooi hè de Japanse tuin! Echt een aanrader voor Hemelvaartsdag! En wat wij gaan doen met Hemelvaartsdag? We worden weer even jullie overbuurtjes!

  3. Van jouw nieuwsbrief krijg ik altijd een goede zin. Top idee voor jullie Rebellendag en mooie plaatjes.

    Tot volgende week op De Keulse Hei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?