Februari, een maand van uitersten

Een maand die we enerzijds snel willen vergeten maar anderzijds ook weer niet. Een hele lieve ex-collega van De Haagse, Hilde waar ik veel mee samen heb gewerkt is met haar twee volwassen kinderen door een noodlottig ongeval in de bergen van Zwitserland overleden. Wat een tragedie en wat een afscheid, niet te doen voor haar achterblijvende man en moeder. Waar we al zo vaak bij stil proberen te staan, dat je elk moment in het leven moet benutten en dat werd half februari nogmaals benadrukt.

Pluk de dag, elke dag weer. 

Blij ei

Kleine dingen

Onze kleinzoon, geboren met ruim 3,5 kilo en nu 12 weken verder weegt hij ruim 7 kilo. En kijk eens op de foto wat een blij kind! En aanstaande zaterdag weten wij of Duco een neefje of een nichtje gaat krijgen van onze jongste dochter. Een overalletje is al gekocht, zodat de twee kleintjes bij oma in de (moes)tuin kunnen ravotten! Ik kan niet wachten!

Bart van Straten

Wethouder op bezoek

Onlangs had ik het genoegen de wethouder Economie van Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Bart van Straten, op bezoek te hebben. Zoals velen ons dramaverhaal rondom de vergunning wel weten, is dit nogmaals besproken en gaan we nu, in overleg met de Gemeente, een procedure starten waardoor de vergunning hopelijk definitief kan worden. Hier zal nog wel een tijd overheen gaan, maar we blijven optimistisch.

Gezonde lunch

Personeel op De Hei

Afgelopen week waren wij voor een korte break naar Oostenrijk echter had ik op twee dagen gasten. Op dag 1 heeft onze zoon Gijs de gasten uitstekend verzorgd en op dag 2 heeft onze oudste dochter Bibi het voor haar rekening genomen. Fijn dat het zo geregeld kon worden en ik geen nee hoefde te verkopen. En het heeft de gasten aan niets ontbroken heb ik begrepen.

Ronald McDonald

Open Dag Ronald Mc Donaldhuis

In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik in juni met een aantal ondernemers van Vrijheidblijheidborrel 24 uur ga wandelen om geld in te zamelen voor het RonaldMcDonaldhuis in Den Haag. Gister was er een Open Dag en ben ik een kijkje gaan nemen om te zien waarvoor wij deze actie daadwerkelijk gaan doen. Een van de vele vrijwilligers heeft mij alles verteld en laten zien. Wat een fantastisch doel om straks met nog tien anderen hiervoor te gaan lopen. Mijn teller loopt al aardig op maar kleine bijdragen blijven natuurlijk altijd welkom via deze link.

Van der Valk

Netwerkactiviteiten

Ook via de diverse netwerkclubs staan er weer mooie dingen op de planning. Via NOOVA gaan we tijdens de landelijke actiedag NLDOET wandelen met de bewoners van twee verzorgingstehuizen in Berkel en Rodenrijs. Na afloop gaan we nog even gezellig netwerken bij een nieuw te openen restaurant Mairie eveneens in Berkel.

Moestuin

Weer de moestuin in

De uien, aardappeltjes en knofloken willen graag heel snel de grond in, maar ik kan mij er niet toe zetten met het weer van de laatste dagen de moestuin in te gaan. Best begrijpelijk toch? Laten we hopen dat het binnenkort wat droger gaat worden, want we hebben allemaal wel behoefte aan het voorjaar! 

1 gedachte over “Februari, een maand van uitersten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?