Geluksmomentjes

Wat was het vandaag ineens een heerlijke lentedag. Het is de eerste keer dat er door de gasten buiten is geluncht. Dat is altijd wel weer zo’n geluksmomentje. Met uitzicht op de lammetjes buiten lunchen. Dat maakt toch wel het verschil met vergaderen onder een systeemplafond bij een hotelketen. Laten we hopen dat er nog veel momentjes komen dit jaar.

49E33DC7-7ED7-45BC-9BFC-22D6EFFB029E

Voorbereiding Zomerdiner

Samen met nog een aantal NOOVA-dames zijn wij al begonnen met de voorbereiding van het Zomerdiner, gepland voor medio juli. Afgelopen jaar hebben we bij ons in de achtertuin een zeer sfeervolle barbecue gehouden. Wat het dit jaar gaat worden, houden we nog even geheim. Binnenkort verschijnen er wat teasers. Deze maand hebben we onze NOOVA-Doet actie tijdens de landelijke actiedag van NL-DOET. Wij gaan wandelen met bewoners van twee verschillende verzorgingstehuizen in Berkel en Rodenrijs. Na afloop hebben we ook nog een gezellige afsluitende netwerkborrel bij Mairie, een onlangs nieuw geopend restaurant en evenementenlocatie eveneens in Berkel.

Zomerdiner

Donaties Event

Afgelopen week ben ik druk geweest met het haken van mandjes voor paaseitjes. Deze mandje heb ik op de balie bij Vibrants en op de lunchtafel De Haagse Hogeschool neer mogen zetten. Hier heb ik al veel donaties van mogen ontvangen. De mandjes zijn te koop voor € 5,00 per stuk. Wil jij ook nog z’n mandje bemachtigen of wil jij mij sponsoren voor de mooie wandelactie eind juni voor het Ronald McDonaldhuis? Dit is de link naar mijn persoonlijke pagina.

homewalk

Business Open

Vorige week mocht ik Mike, een van de partners van de Vrijheidblijheidborrel, vervangen bij een ontbijt bij de netwerkbijeenkomst van Business Open. Dit vond plaats bij de golfclub in Leidschendam. Het was leuk weer andere/nieuwe ondernemers te leren kennen. En helemaal leuk, een van de aanwezigen komt deze week met zijn gasten lunchen op De Keulse Hei.

lammetjes

Duco slaat records

Wat wordt onze kleinzoon groot. Een baby van 3 maanden en 7,5 kilogram. Zoals je ziet, doet hij het goed op de borstvoeding. En het is zo’n goedlachs ventje. Het is echt een cliché, ik weet het, maar de tijd gaat veel te snel. Volgend jaar op deze tijd hebben we ook een kleindochter van ongeveer zes maanden.  Het oppassen op Duco gaat ook al opschieten. Over 2,5 week gaan wij voor het eerst oppassen en gaan wij er lekker op uit met de bakfiets. Ik kijk er naar uit. Ik las laatst dat er vlakbij in het Balijbos een kabouterwandeling uitgezet is. Hier moeten we misschien nog even mee wachten. En volgens mij kan hij ook nog geen koekjes bakken.

Kleinzoon

Wandeltochten uitgezet

Komende week heb ik ook een groep op De Keulse Hei die in de middag een leuke wandeling door de Groenzoom wil gaan maken. Ik heb met plaatjes een route van 5,5 km en 7 km uitgezet. Behalve dat ik nu twee mooie routes heb liggen, heb ik gelijk mijn voorbereidende meters gemaakt voor de homewalk.

bakfiets

Wat verder op de planning

Nu ik zelfstandig ben, heb ik natuurlijk geen collega’s meer. Dus geen VRIJMIBO of leuke etentjes met collega’s. Wel heb ik gelukkig de nodige groepjes oud-collega’s van De Haagse. Deze week tref ik mijn oud-collega’s uit mijn Laan van Poot tijd. Wij gaan al jaren als Fantastic Four Forever door het leven.  (In het leven geroepen toen ik de Laan van Poot ging verlaten) Leuk om deze contacten te onderhouden.

3 gedachten over “Geluksmomentjes”

  1. Leuk om weer te lezen El; die bakfiets staat je goed 😁
    Ennuh, fantastic four forever, opgericht ter ere van jou! (w vertrek 😆)

  2. Freeke Lassche

    Bedankt weer voor je gezellige blog.
    Veel plezier met de Fantastic Four en ook succes met de wandeling voor het Ronald Mc Dondald huis.
    Goed bezig👍!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?