2024, het Chinese jaar van de Draak

 

Afgelopen weken lag het tempo in huize Rebel iets lager om velerlei redenen. Frank lekker vrij, ik voor de kerstvakantie geveld door Corona en nog steeds last van mijn rug. Lekker dat we tempo lager konden gaan. En natuurlijk genieten van ons eerste kleinkind, Duco. Er zijn niet veel dagen geweest dat wij hem niet gezien hebben. Wat gaat het ongelooflijk hard, hij is inmiddels alweer een maand en het eerste lachje is gespot!

Deze week kwamen zij even bij ons langs met de nieuwe bakfiets, waar ik vanaf het voorjaar ook hoop veel mee op pad te gaan.

1 maand oud

Veel gasten

De eerste werkweek begon goed op De Keulse Hei. Deze week heb ik vijf groepen mogen ontvangen. Er zaten ook veel nieuwe bedrijven tussen. Fijn dat ze mij zo goed weten te vinden. Ik denk dat het ook komt dat ik mij aangesloten heb bij het platform vergaderlocatie.nl. Deze website staat hoog genoteerd als je googelt naar vergaderlocaties.

Verder ben ik ook vindbaar bij Anders Vergaderen. Enkele maanden geleden zochten de eigenaren van dit platform een opvolger en heb ik iemand getipt. Wanneer dit tot een opvolger zou leiden werd een fee beloofd. Laten deze personen het eens zijn geworden en werd de fee aan mij in december overgemaakt. Dat zijn leuke dingen in de dure decembermaand.

Airco Keulse Hei

Airco Keulse Hei

Omdat het prettig is dat gasten van De Keulse Hei zelf de temperatuur kunnen bepalen, hebben we in december een airco op laten hangen. Ik ben ontzettend blij met deze investering. Nu hoef ik dit vanuit huis niet meer de hele dag te monitoren. Door een tip van Harrie Lamers over het bedrijf Coolers Airco is het binnen no-time keurig geregeld.

Bitcointraining

Bitcoins voor beginners

Via het sporten via Vibrants maar ook via het borrelen bij Vrijheidblijheid kwam Ramon  Lagrand op mijn pad. Ramon heeft al jaren lang ervaring met Bitcoins en wil deze kennis graag overdragen aan mensen die er ook meer over willen weten. Volgende week woensdagavond geeft hij een kennismakingscursus op De Keulse Hei. Laat het mij weten, als je er meer over wil weten.

EK Schaatsen Heerenveen

Afgelopen weekend stonden wij als echte Oranjefans te juichen in de Sven Kramerbocht bij het EK Schaatsen in Heerenveen. Het was een ontzettend leuke belevenis tussen al die fans in een uitverkocht stadion te staan. En helemaal leuk als van de 6 onderdelen voor 4 onderdelen het Wilhelmus wordt gespeeld! Wist je dat de Olympische Spelen van 2030 mogelijk het langebaanschaatsen wil organiseren in het Thialf in Heerenveen? Kunnen we al kaarten open? Lijkt mij fantastisch!

Gezondheid

Komende week

Het jaar is weer lekker van start en de agenda stroomt vol. Ook met leuke activiteiten. Maandag een monopoly challenge in Zevenhuizen met de kinders. Kijken of Gijs met zijn makelaar skills nu wel een keer kan winnen?

Dinsdag weer een NOOVA-avond met het thema Gezondheid. Hoe kan het ook anders in januari. Leuk al die inspirerende dames weer te zien in het nieuwe jaar. En volgende week de directie (het CVB heet dat in onderwijsland) van De Haagse Hogeschool te gast. Leuk mijn oude werkgever te mogen ontvangen.

Maar nu eerst weekend vieren. Wat ga jij ondernemen?

7 gedachten over “2024, het Chinese jaar van de Draak”

 1. Leuk om weer even te lezen wat er gebeurt om en rond de Keulse Hei! Geniet nu even heerlijk van je rustige weekend, zodat je er komende week weer volop tegen aan kunt gaan (en wedden dat jij wint met Monopoly😜)
  Leuke foto trouwens ook van je kleinzoon😍

 2. Freeke lassche

  Goed begonnen, zie ik met al de inspirerende bijeenkomsten en uitjes. leuk hoor!
  kleine Duco, alweer een maand! Het kereltje ligt er heel tevreden bij 😉
  succes met de Monopoly. zet ‘m op!

 3. Leuke verhalen weer Ellen en wat een lekker mannetje die schattige Duco 😍!
  Fijn dat het zo goed gaat met de ‘zaken’.

  ps gewonnen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?