Een eerste kleinkind

Duco

Deze informatie is al via andere kanalen wijd verspreid maar hier praat ik jullie graag bij hoe fantastisch het is een kleinkind te krijgen. 2 weken geleden is Duco geboren. Een heerlijk ventje die het ontzettend goed doet. Ook zijn ouders doen het supergoed. En wat is het fantastisch dat ook de vaders tegenwoordig daar ruim te tijd voor krijgen om aan de nieuwe situatie te wennen. Dat was vroeger wel anders. En wat hebben wij als kersverse Opa en Oma ontzettend veel kaarten gekregen. De eerste tien dagen ben ik elke dag heel even langsgegaan. Ook als er een boodschap gehaald moest worden, of eten moest komen, dan offerde ik mij heel graag op om dit te regelen. Sinds afgelopen week loop ik te hoesten en te proesten dus ben ik daar weggebleven, wat niet fijn is. Zodra ik weer helemaal in orde ben, gaan we maar weer snel het knuffelen inhalen.

Eindejaarborrel Skybox 3.15

Ronald McDonald

De ondernemers van de Skybox 3.15 van ADO Den Haag hadden afgelopen week een fantastische bijeenkomst georganiseerd.

Met circa 400 mensen waren we gast bij het Ganzennest in Rijswijk. Je kon loten kopen voor mooie beschikbaar gestelde prijzen en er was een veiling van mooie items. Een van die items was een dag vergaderen op De Keulse Hei met 8 personen. Ik vond het erg spannend wat dit op zou gaan leveren. Hij is weggegaan voor € 650,00 en de gelukkige was Caminada Notarissen in Rijswijk. Leuk om hen volgend jaar een keer te gast te hebben hier. Met de 400 aanwezigen is er € 16.670,00 euro opgehaald voor het Ronald Mc. Donald huis in Den Haag. Er was ook gevraagd een knuffel mee te nemen, wat ook voor dit huis 400 knuffels heeft opgeleverd.  Het was een mooie avond die nog een klein staartje had. Met nog 20 anderen zaten we met auto’s vast in het gras. 1,5 uur later was iedereen eruit gesleept. Niet zo slim van mij hier te parkeren maar als een volgzaam dier had ik hem net als de anderen langs een pad geparkeerd. Niet zo slim van mij omdat we twee weken geleden een pakketbezorger op het erf hadden die zich in het gras ingegraven had en 3,5 uur later pas zijn bezorging kon voortzetten.

Kerstattentie

Hoop verrassingen

Sinds twee jaar werk ik niet meer voor een werkgever en krijg daar geen kerstpakket meer van maar toch werd ik afgelopen week een paar keer verrast. Eerst door mijn NOOVA medelid Melanie van NotenKado @ Zo. Ik had Melanie geholpen met het opzetten van haar eerste nieuwsbrief. Ook Jacqueline de Goede bracht een prachtig opgemaakt pakket (gemaakt door Melanie) als dank voor het verblijf op De Keulse Hei. Zij zat na de zomer onverwachts zonder locatie voor haar training. En gister een verrassing in de brievenbus. Een prachtig droogboeket van Carola van vergaderlocatie Het Dijkje in Utrecht. Wij vinden het superleuk met elkaar te sparren en van elkaar te leren en ook zij was dankbaar voor mijn inbreng het afgelopen jaar. We gaan snel weer eens afspreken.

Kerstversiering

Laatste gasten van het jaar

Vandaag waren de laatste gasten op De Keulse Hei. Klaverblad verzekeringen uit Zoetermeer had mij weer weten te vinden. Superfijn, over zulke trouwe gasten te beschikken. Het is weer een mooi vergaderjaar geweest. Ik ben heel blij hoe bedrijven mij iedere keer weten te vinden en dat het bezoek aan De Keulse Hei als prettig wordt ervaren.

Nu twee weken even geen gasten. Voor januari staan er gelukkig weer de nodige boekingen in de agenda. Ook weer een reden om lekkere dingen te gaan verzinnen voor de gasten de komende twee weken.

Langs deze weg wil ik iedereen hele fijne feestdagen wensen. Veel gezelligheid met dierbaren om je heen. De nodige mensen uit onze kennissenkring moeten deze kerst hun dierbaren missen, heel veel sterkte hiermee. Laten we hopen dat 2024 een vredig, gelukkig en gezond jaar wordt!

Ellen

ps: Nog een leuke foto van Duco dan!

Duco

1 gedachte over “Een eerste kleinkind”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?