Winterwonderland

Afgelopen week deed koning Winter even ons land aan maar hij is gelukkig ook weer snel verdwenen. Mooi hoor, de winterse plaatjes maar het geeft zo’n ellende op de weg. 

Gestippelde cadeaus

Winterfestival Bloei

Afgelopen weekend was er een winterfestival bij zorgkwekerij Bloei. Je kon hier terecht voor het kopen van mooie kerstbomen maar je kon ook leuk shoppen bij de diverse kraampjes. Een van de kraampjes werd bemand door drie super creatieve zussen van der Ham die ik al 45 jaar ken vanaf mijn middelbareschooltijd. Monique stond hier met gestippeld aardewerk. Voor De Keulse Hei heeft zij voor mij al eerder gebaksbordjes gestippeld. Je komt deze bordjes regelmatig tegen op de socials. Zoek je nog een leuke gestippelde attentie voor onder de boom? Laat het mij weten, dan breng ik je in contact met Monique.

Vrijheidblijheidborrel

VBB in Golden Tulip

Vorige week werd de laatste Vrijheidblijheidborrel gehouden van dit jaar. Wij waren te gast bij het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer. Bij deze borrel waren zeker 40% nieuwe borrelaars dus weer leuke nieuwe contacten opgedaan. De eerstvolgende bijeenkomst is op 29 januari en wel bij Madurodam. Een speciale editie want de initiatiefnemer van deze borrels, Harrie Lamers, zal zijn tweede boek bij deze bijeenkomst lanceren.

Baby sokken

Nog geen baby

De uitgerekende datum is al voorbij maar het is nog rustig dus nog geen opa en oma. Maar volverwachting klopt ons hart. Hij vindt het vast nog veel te lekker bij zijn mama in de buik. Een ding weten we nu wel zeker, het gaat niet heel lang meer duren. Op de valreep heb ik nog een paar sokjes gebreid die meegaan in de vluchttas. Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk dit mooie nieuws wereldkundig te maken.

Sinterklaas

Sint weer vertrokken

Afgelopen dinsdag ben ik Sinterklaas en nog twee roetveegpieten op pad gegaan in Zoetermeer. Het was superleuk dit een keer te doen met mijn overbuurvrouw Danielle. Fijn dat zij wel het grote boek van Sinterklaas kon lezen want Sinterklaas en ik waren onze leesbril vergeten. Op twee locaties in Zoetermeer hebben wij weer veel kinderen blij gemaakt met ons bezoek.

Sloffendeeg

Komende week

Zoals veel vast weten ben ik heel wat jaren betrokken geweest bij het Rijswijks Jeugdtheater. Voor dit theater willen ze voor hun 50ste verjaardag een z.g. “vrienden van” gaan opzetten. Ik ga hen hierbij helpen. Komend weekend hebben we ons eerste overleg hierover. Leuk om weer even binnen te lopen bij het Ottoburg. Zodra het in de steigers staat, kom ik erop terug.

19 december ben ik uitgenodigd bij de eindejaar bijeenkomst in het Ganzennest Rijswijk, georganiseerd door een Skybox bij ADO. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van een veiling en een loterij voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Heerlijke hapjes zullen verzorgd worden door het Ganzennest en de Sligro. Zelf heb ik ook een veilingitem ingebracht en wel een dag vergaderen op De Keulse Hei. Ik ben reuze benieuwd hoeveel dit item gaat opleveren voor het goede doel.

Verder de komende weken nog een aantal boekingen op de vergaderlocatie en de laatste bijeenkomst van NOOVA, een kerstbijeenkomst en er staat een bitcoin training gepland op De Keulse Hei. Als je hier interesse in hebt, laat het mij weten, want als ik het mag geloven, de koers van de bitcoin zit weer in de lift.

5 gedachten over “Winterwonderland”

  1. Lieve actieve Ellen!! Heerlijk besuhg geweest weer! Mooie initiatieven! Spannende tijd voor aanstaande opa en oma en hoop dat het kleine spokie zich heel snel laat bewonderen! Veel liefs 💋

  2. Wat een bedrijvigheid weer! En wat is het toch spannend om op de komst van jullie 1e kleinkind te wachten!!!
    Maar dat zal echt niet lang meer duren en dan kan je er volop van genieten ❤️

  3. Heerlijk weer om te lezen, bezige bij
    En dan je leesbril vergeten, pfffrr 🤣
    Nou, a.s. Oma en opa, veel succes vanavond 🍼👣

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?