Boffen met je sloffen

Het is echt te merken dat de vakantie voorbij is. Bedrijven en scholen weten De Keulse Hei gelukkig weer te vinden na een rustige vakantieperiode. En door het fantastische weer van de laatste weken wordt er ook volop buiten geluncht en ook buiten vergaderd. Het is ook zo fijn dat wij diverse plekjes in de schaduw hebben want tijdens de hittegolf was het heerlijk toeven onder de bomen.

Vibrants

Vibrants, of te wel “Levendig”

Nou, dat kan je wel zeggen als je het pand van Simone Bos binnenwandelt. Het bruist van de energie. Sinds een week of twee volg ik bij haar een coach/beweegprogramma. Tot een paar jaar geleden heb ik serieus gesport maar de laatste jaren is het louter wandelen en fietsen, wat wel te merken was na de eerste training. Daar heb ik heel veel dagen plezier van gehad, kan ik zeggen. Ik wist niet dat ik zoveel spieren in rust had! Twee keer per week sport ik onder haar bezielende leiding. Na afloop fiets ik heerlijk voldaan weer naar huis. Wil je meer weten wat het inhoudt, kijk eens op Simone haar website.

Homeopathie

Homeopathie training Op De Hei

Ik ben dan wel onlangs 60 geworden maar heb geen ervaring met homeopathie. Toch triggert het mij. Wat ik vooral aantrekkelijk vind klinken, dat onderzoekers het aannemelijk vinden dat homeopathie het zelf herstellend vermogen van een levend wezen stimuleert. Simone Hartman (ik ken haar van NOOVA, de ondernemersvereniging waar wij beiden bij zitten) heeft onlangs haar eerste cursusavond op mijn locatie gegeven en ben ik een van haar cursisten.  Er volgen nog twee avonden waarin we meer gaan leren over de ehbo-koffer op de foto.

Strandwalfestival in Rijswijk

Afgelopen weekend vond het Strandwalfestival plaats in Rijswijk. Een evenement waar onze dochter Bibi als eventmanager medeverantwoordelijk voor was. Mede daardoor, maar ook omdat het een leuk festival is, zijn wij vrijdag en zaterdagavond even gaan kijken. Door het zomerse weer heerste er een heerlijk sfeertje. Een programma voor jong en oud was er gemaakt waardoor veel bewoners van Rijswijk een heerlijk weekend hebben gehad.

lola

Eerste logeerpartij Lola

Omdat de baasjes van Lola een paar dagen op vakantie wilde, kwam zij bij ons logeren. Wat was dat gezellig maar wat is een pup een handenbindertje. Gelukkig had ik de dagen dat zij er was, niet heel veel op het programma want tjonge jonge, je komt ogen te kort. Ze heeft ook heel leuk met de 10 maanden oude pup van de overburen gespeeld. Omdat hij zo groot is, was het wel even wennen.

boffen met je sloffen

Boffen met je sloffen

Vanuit de tijd bij het Rijswijks Jeugdtheater kennen wij Helena al, nu zo’n twintig jaar ongeveer. Als kleding-oma was zij elke week present. Nu twintig jaar later is zij 93 en nog steeds lekker actief. Samen met een van haar kleindochters heeft zij het bedrijf “boffen met je sloffen”. Zij breit op verzoek hele leuke slofjes voor baby’s. In verband met mijn aanstaand oma-schap heb ik slofjes bij haar besteld en ben deze van de week bij haar op gaan halen. We hebben gelijk gezellig bij gekletst. Ik kon toch niet laten Helena naar haar geheim te vragen hoe zij er nog zo goed bijzit. Natuurlijk moet je qua gezondheid een dosis geluk hebben maar volgens haar doet positiviteit in het leven ook heel veel.

zeestraten bromelia

Noova de natuur in

Deze week was het gelukkig weer NOOVA-avond. We hebben de bedrijven van twee leden bezocht. We begonnen bij de koeien van Alice op de Kleihoogt. Na het eten gingen we naar de Bromeliakwekerij van Mariska. De Kookmeiden zorgde voor de inwendige mens en stonden klaar met een heerlijke maaltijd. Behalve voor groepen koken, is het ook mogelijk kookworkshops bij hen te volgen. Dit zou een leuke bezigheid kunnen zijn na een dag hard vergaderen. Ik ga hen onthouden.

Komende week gaan we weer netwerken bij de Vrijheidblijheidborreldit keer bij Madurodam. Ook ontvang ik komende week weer nieuwe bedrijven op De Keulse Hei. Leuk dat ze mij blijven vinden!

5 gedachten over “Boffen met je sloffen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?