Twee jaar Keulse Hei

twee jaar

Gister bestond De Keulse Hei officieel twee jaar. Twee jaar geleden opende Ilona Jense, de toenmalige wethouder van Pijnacker-Nootdorp officieel mijn vergaderlocatie.
Wat is het snel gegaan en wat is er veel gebeurd in die tijd en wat zijn er leuke dingen op mijn pad gekomen. Als partner ben ik betrokken bij de Vrijheidblijheidborrel. We organiseren elke maand een leuke informele bijeenkomst voor de ondernemers uit de regio op steeds andere locaties. Afgelopen week waren we te gast bij Madurodam. Van tevoren mochten we ook nog even over het park lopen. Ervaring leert dat je hiernaar toegaat als je zelf klein bent, wellicht nog een keer als je volwassen bent en dan pas weer als je het gaat bezoeken met je kleinkinderen. Ik zie mij dit over een aantal jaartjes inderdaad weer gaan doen, superleuk.

cateren

Catering opdracht

Afgelopen weekend heb ik een cateringopdracht voor mijn oude buurvrouw Marleen aangenomen. In verband met een nagedachtenis van een familielid heb ik haar ontzorgd en voor koffie/thee en lunch gezorgd. Zelf heb ik dat pas ervaren bij mijn feestje en bij de bbq van NOOVA hoe fijn dat ik, dat je je daar niet druk om hoeft te maken. Ik heb een nieuw recept voor muffins ontdekt die ook superleuk staan in geknipt bakpapier. Ga ik deze week ook voor mijn gasten maken.

D66

Fractieweekend D66

Vorig weekend was het een drukke boel op De Keulse Hei. De fractie van D66 Rijswijk was vrijdag en zaterdag te gast op de locatie. Zij namen het hele pakket af dit weekend. Ontbijtjes, lunches, borrelplanken en avondeten. Het was ook heerlijk weer waardoor zij ook mooie foto’s konden maken voor hun aanstaande campagne. Ook leuk om te vertellen, dat zij op aanraden zijn gekomen van de fractie D66 Pijnacker-Nootdorp, die in augustus bij mij te gast was.

Inzameling Marokko

Via het netwerk Noova waar ik bij zit is er een inzameling voor spullen opgestart voor slachtoffers van de aardbeving in Marokko. In dit geval door de buurtmoeders van Mina. Ga je een dezer dagen je kasten opruimen, denk dan oa aan handdoeken, slaapzakken, lakens en toiletgerei. Je kunt mij het laten weten, dan kom ik het bij je ophalen.

Babynestje

Keulse Hei naaicursus

Toen onze kinderen klein waren ben ik begonnen met naaien. Hier heb ik Freeke destijds ontmoet en in die tijd vreselijk veel plezier beleefd. We hebben elkaar een tijd uit het oog verloren maar sinds kort weer contact. Het naaien heb ik inmiddels opgepakt, ook om Bibi het te gaan leren. We hebben afgelopen week een baby-nestje gemaakt. Iets wat in onze tijd niet bestond maar volgens mij heerlijk warm comfortabel voor de baby straks. Er staan nog een aantal projecten op de planning dus we moeten opschieten want het is nog maar een week of 10 in principe.

NOOVA in de natuur

NOOVA in de natuur

Vorige week waren wij met NOOVA te gast bij twee ondernemers uit ons netwerk. De Hoeve de Groenzoom in Berkel van Alice en Zeestraten Vriesea in Pijnacker van Mariska. Het was een ontzettende leuke bijeenkomst. Wat ook fantastisch was, en een aanrader mocht je voor een groepje een keer niet willen of kunnen koken? De Kookmeiden uit Berkel. De twee zusjes Franka en Ellen toveren een gezonde driegangen maaltijd voor je op tafel. Wil je meer weten, kijk dan even op hun website. Na afloop was er nog gelegenheid voor een netwerkborrel bij Mariska in de tuin. Hiervoor had ik zelf de borrelplanken gemaakt.

Ken je een vrouwelijke ondernemer in je omgeving, het is altijd mogelijk mee te gaan met mij als introduce.

 

3 gedachten over “Twee jaar Keulse Hei”

  1. Gefeliciteerd Ellen, met het 2 jarig bestaan van de Keulse Hei. Petje af voor hoe je dat allemaal doet.
    Wat een eer dat ik in je blog voorkom😊!
    Die baby nestjes bestonden in onze tijd denk ik ook niet, anders hadden we ze zeker gemaakt bij mevrouw van Leeuwen op de naailes!

  2. Al weer 2 jaar Keulse Heide 🎈! Wat een goede stap heb jij gezet!! Van harte gefeliciteerd Ellen… op naar het lustrum! 😘😘😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?