En toen was het weer wintertijd

Pien uitlaten

De klok gaat weer een uurtje terug, dus een uurtje langer slapen komend weekend, altijd fijn. Maar het is wel nog eerder donker in de avond. Maar niet getreurd, over een week of zes worden de dagen alweer langer. En ook leuk vooruitzicht: Sinterklaas komt over twee weken volgens mij weer in het land. Er staan ook alweer de nodige afspraken in de agenda om aan te treden als roetveegpiet. Ik heb al heel wat kruidnootjes gebakken en als ik de mensen om mij heen mag geloven, zijn ze veeeeel lekkerder dan van Bolletje. Wil je ze ook een keer proeven? Laat het weten, en je krijgt van mij een zakje.

Rond de herfstvakantie was het erg stil met vergaderen op De Keulse Hei en dat is een herkenbare trend rondom vakanties. Afgelopen weken heb ik weer de nodige bedrijven over de vloer gehad. Er kwamen twee bedrijven die hier nog nooit waren geweest, dus dat is altijd leuk. 

Babyshower

Bibishower

Vorige week was de babyshower voor Bibi. Om dit een totale verrassing te laten zijn, was kansloos bij haar maar dat mocht echter de pret niet drukken. Ze was sowieso erg verrast dat er zoveel lieve mensen aanwezig waren bij Muller in Berkel. Muller is de locatie waar ik elke tweede vrijdag van de maand voor een netwerkbijeenkomst ben met Open Coffee Lansingerland. In een van de ruimten stond een hele lange tafel waar we eerst gingen genieten van heerlijke lekkernijen met verschillende soorten thee. Daarna gingen we bordjes verven. Tijdens het verven probeerden we nog de naam te ontfutselen maar dat was kansloos. Nog een paar weekjes geduld hebben. Haar verlof is inmiddels ingegaan, dus het schiet lekker op.

durf te vragen

Durf-te-vragen

De maandelijkse bijeenkomst van NOOVA van afgelopen week was bij Dekker in Zoetermeer. Het organiserend team had Jan-Peter Bogers uitgenodigd die ons de methode uit de doeken deed hoe je ogenschijnlijke lastige hulpvragen, eenvoudig kunt oplossen. Fijn dat we zo’n divers netwerk hebben waar je met al die expertise elkaars creativiteit kunt gebruiken. Het was weer een superfijne, inspirerende avond. Ook ik heb weer mooie antwoorden op mijn hulpvraag gekregen van mijn mede-ondernemers. Een van de genoemde suggesties heb ik gelijk toegepast. Ik heb een A5 bordje besteld waarin ik een QRcode plaats met de vraag aan mijn gasten of zij een review willen geven over de vergaderlocatie. Ik blij, Google blij.

Ontbijt

Ontbijtje bij de Tuin van de Smid

Woensdag was er in eerste instantie redelijk fietsweer voorspeld, dus ik ging vroeg in de ochtend op de fiets naar Leiden waar ik met een oud-collega van De Haagse Hogeschool had afgesproken voor een ontbijtje. Wat ligt deze locatie op een fantastische plek, in het z.g. Polderpark Cronesteyn. Een aanrader om daar eens heen te gaan voor een kop koffie of lunch. Het voorspelde weer klopte alleen niet, want ik ben aardig natgeregend maar met mijn nieuwe regenjas was dat geen drama. Daarna ben ik doorgefietst naar Voorburg waar ik met mijn moedertje ging lunchen en wij kleren zijn gaan kopen voor haar verjaardag. 9 november wordt zij alweer 84 jaar. Kortom, het was een heel gezellig dagje.

Wijnproeverij

Wijnproeverij in het Hilton

Op uitnodiging van Harrie Lamers van de Vrijheidblijheidborrel mocht ik mee naar een wijnproeverij, georganiseerd door Business & Friends. De proeverij vond plaats in het Hilton in Den Haag. Ik was er nog nooit geweest. Superleuk om daar eens binnen te stappen. Gelukkig waren we met het OV naar Den Haag gereisd want uitspugen van deze heerlijke wijnen gaat toch iets te ver.

Kruidnootjes

Komende week

Weer een hoop leuke activiteiten op de planning gehad afgelopen weken zoals je leest. Voor komende week staat op dinsdag een Vrijheidblijheidborrel in de agenda. Dit keer gaan we andere ondernemers ontvangen in Fort1881 in Hoek van Holland en op donderdag ga ik met de partners van de VBB naar de SS Rotterdam. Op uitnodiging van WestCord gaan we ook daar onder het genot van een hapje en een drankje netwerken, ontmoeten en verbinden.

Ik sluit deze blog af met een raadsel. Zie jij welke letters in bovenstaand beeld missen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?