Party Time

Oma 84 jaar

De maand begon leuk met een surprise voor mijn moeder die gister 84 is geworden. Op zaterdag 28 oktober kwamen haar bridgevriendinnen, andere vriendinnen en familie naar Zevenhuizen. Oma dacht dat ze bij Wies ging lunchen omdat Wies op vakantie ging maar niets was minder waar. Gelukkig had iedereen dit geheim goed kunnen bewaren want ze want ontzettend verrast. We hebben gezellig taart gegeten en een drankje gedronken. Super fijn om dit met elkaar te kunnen vieren!

Pien 10 jaar

Pien is alweer Tien

Onze Pien komt als zwerfhond uit Roemenië en wij weten uiteraard niet exact hoe oud ze is. Destijds hebben wij bepaald dat 1 november haar verjaardag is. Dus onlangs was zij jarig en werd zij tien jaar. Vroeger bij onze hond Bo hadden we voor de hondjes uit de buurt een snoepmomentje maar met Pien hebben we het dit jaar maar lekker rustig aangedaan, gezien haar leeftijd.

SS Rotterdam

Fort 1881 en SS Rotterdam

De Vrijheidblijheidborrel van oktober was bij Fort1881 in Hoek van Holland. Dit fort is het best bewaarde pantserfort van Nederland. Er is nooit gevochten maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog.

Het was een mooie bijeenkomt in dit prachtige gebouw maar de regen die wij op de terugweg vanuit Hoek van Holland hadden, zal ik niet snel vergeten. Het was een verschrikkelijk spannende rit qua regenval maar gelukkig is het goed afgelopen.

Op maandag was het weer bar en boos qua regen maar twee dagen later richting de SS Rotterdam was het de wind die ons parten speelde. Storm Ciaran gooide bijna roet in het eten i.v.m. code oranje. Maar de heftige heenreis was het allemaal waard. Een ontzettend leuke netwerkbijeenkomst georganiseerd door Westcord waar wij als partners van de Vrijheidblijheidborrel voor waren uitgenodigd. Voor De Keulse Hei heb ik leuke nieuwe contacten gemaakt en er werd ontzettend goed voor de inwendige mens gezorgd.

Haagse Horeca Beurs

Haagse Horecabeurs Den Haag

Ook via het netwerk had ik hiervoor een uitnodiging gekregen. Ik was er nog nooit geweest en was wel erg benieuwd wat ik daar kon verwachten. In de grote kerk van Den Haag stonden ontzettend veel ondernemers om je van hun lekkernijen te laten proeven. Ook hier heb ik leuke contacten opgedaan. Zo heb ik kennisgemaakt met een koffiebranderij in de regio, Koffie Lovers. Een leuk klein familiebedrijf met eerlijke koffie. Dat is, wat ik wil schenken op De Keulse Hei. Ook heb ik vegetarische bitterballen geproefd die ik ook mijn gasten wil laten proeven.

Kopje thee

Airco op De Keulse Hei

Onlangs deed ik een klein onderzoek onder mijn volgers op Linkedin wat zij belangrijk vonden bij een vergaderlocatie. Een van mijn mede NOOVA-ondernemers, Janny Teensma gaf aan dat zij het zeer belangrijk vond dat de temperatuur in de vergaderlocatie zelf geregeld kon worden. Dit was bij mij niet het geval, want vanuit het huis monitor ik dit. Maar dat is vanaf vandaag verleden tijd, want er gaat vandaag een airco in de vergaderlocatie opgehangen worden. Ik ben ontzettend blij dat Janny dit geroepen heeft!

Workation

Workation

Er staat een leuk weekend voor de boeg. Een aantal ondernemers van NOOVA hebben dit al vaker georganiseerd. Zij vroegen of ik hen het weekend wilde vergezellen en daar heb ik gelijk ja opgezegd. Vandaag gaan we tot maandag naar Zeeland. Met de combinatie van werken, koken, bewegen, spelletjes en borrelen, weet ik zeker dat het een geslaagd weekend gaat worden. Ik zal jullie laten weten hoe het geweest is.

4 gedachten over “Party Time”

  1. Geniet van het weekend in Zeeland! Jouw leven is nooit saai (verjaardagen, netwerken enz), leuk dat je ons zo laat meelezen!

  2. Gezellig weekend in Zeeland Ellen! Hoor graag jouw verhaal! Altijd leuk om te lezen! Alsnog gefeliciteerd met jouw 84 jarige mams! 😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?