Even andere prioriteiten

Vorige week stond naast twee boekingen bij De Keulse Hei, de trouwerij van onze oudste dochter Bibi en vriend Armando op het programma. Donderdag waren de gasten van De Keulse Hei rond half vijf vertrokken en zijn wij gelijk gaan schoonmaken en opruimen voor de grote dag, vrijdag 3 juni 2022. 

kapsels

Keulse Hei voor kap en grime

Vrijdagmorgen half acht stond Yvonne, van Haarsterk op de stoep. De Keulse Hei werd gebruikt voor de kapsels en voor het opmaken van de bruid, moeder van de bruid en zus van de bruid. Een ideale ruimte was het hiervoor. Even later kwam Mascha, een vriendin van het Rijswijks Jeugdtheater die voor de finishing touch zorgde. De nagels waren al mooi gemaakt door buurvrouw Martine van @nailart4youpijnacker.

Bloemen houden van mensen

bloemen op de hei

Over de aankleding voor de grote dag was goed nagedacht door Bibi. Onder andere het bruidsboeket, bloemen bij het tekenen van de trouwactie, bloemen op de tafels. Alles verzorgd door buurvrouw Marja, van Marja’s creaties.

Verder was er door Bibi van alles verzameld voor de aankleding van de locatie zelf. Voor de bloemetjes op tafel had ik zelf mijn uiterste best gedaan. In maart ben ik al begonnen met het kweken van lathyrus en gelukkig kon ik al de nodige bloemetjes plukken. Ceremoniemeester Vera en vriendin Dana hebben alles prachtig versierd.

Onthulling in de achtertuin

Nadat Armando zijn bruid Bibi had bewonderd, hebben we in de achtertuin taart gegeten en een glaasje gedronken. De taart had ik zelf al eerder gemaakt bij Cake, Bake & Love in Voorburg. Wat is dat leuk om zelf te maken. Behalve een workshop bij hen is bakproducten in de winkel snuffelen ook een feestje. Rond twaalf uur zijn we vertrokken naar Landgoederij in Bunnik waar de plechtigheid plaatsvond. Wat hebben we geluk gehad met het weer. De dagen voor de bruiloft was het koud en nat en ook het weekend na de bruiloft was het geen zomers weer. Vrijdag 3 juni was het supermooi!

Diverse foto’s zijn gemaakt van verschillende samenstellingen van de familie door fotograaf Ben die er de hele dag bij was en videograaf Ilona heeft zelfs met een drone beelden gemaakt. Ook zijn er drone beelden van De Keulse Hei gemaakt. Deze hoop ik jullie later te kunnen laten zien.

Trouwerij Bibi en Armando

Het was een dag om nooit te vergeten. Misschien geniet je er nog wel meer van dan je eigen bruiloft. Alles klopte. weer, locatie, bediening, live muziek bij de ceremonie en hele lieve mensen om het bruidspaar heen. En laten we de bruidstaart van Maison Kelder niet vergeten!  Behalve het bruidspaar, dat met huwelijksreis is naar Sardinië, zitten ook wij nog even op die roze wolk. Maar het gewone leven gaat door en ik mag gelukkig weer de nodige gasten ontvangen op mijn fantastische locatie De Keulse Hei. Het gaat vanaf volgende week ook weer lekker weer worden zodat ook zij lekker van het buitenleven kunnen gaan genieten.

4 gedachten over “Even andere prioriteiten”

  1. Wat een mooie plaatjes! Het ziet er fantastisch uit. Van harte gefeliciteerd met het prachtige bruidspaar en de zo te lezen zeer geslaagde dag op De Keulse Hei.

  2. Zie het hier nu pas, maar zoals al eerder gezegd, wat zagen ze er mooi uit, en wat leuk om het vanuit de Keulse Hei te doen! Alles klopte, zo te lezen, een topdag, om nooit te vergeten!👍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?