Valentijn

Lang, lang geleden was Valentijn een dag voor je geheime liefde. Ik weet nog wel dat ik eind vorige eeuw een ansichtkaart als grapje naar het kantooradres van mijn wederhelft heb gestuurd met als afzender “je weet wel, uit de sprinter”. Jammer alleen dat hij het gelijk doorhad.

Vandaag de dag is het veel meer een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemetjes of kaarten. Natuurlijk kan het ook simpeler met alleen maar een paar woorden waarom je elkaar zo waardeert. Er is al genoeg ellende op de wereld, dus wat meer liefde voor elkaar en de medemens is alleen maar fijn.

(op de foto poes Mees die in de wiskundetas is gekropen)

Loesje

Loesje, de spaniël

Al een tijd stond er een groep in mijn agenda voor afgelopen donderdagmiddag. Toen ik een aanvraag kreeg van een andere bekende relatie, vroeg ik of zij konden verplaatsen naar woensdagmiddag. Agenda technisch lukte dat alleen moest dan wel het hondje mee. Geen probleem, Ik ben met Pien en Loesje een hele lange wandeling door De Groenzoom gaan lopen. In de avond kreeg ik nog een bericht dat Loesje het erg fijn had gevonden dat ze mee mocht naar de vergaderlocatie.

 

Feestje Wies

Onze jongste telg vroeg een tijd geleden of zij op “De Keul” haar verjaardag mocht vieren. Door verdrietige omstandigheden bij vrienden wilde zij haar verjaardag bijzonder vieren en dat is een goed streven want per slot moet je elke dag vieren! 27 jaar en 27 mensen bij je diner om het leven te vieren. En dan ook nog verkleed zoals je Wies herinnert. Best een uitdaging! Samen met de andere familieleden hebben we deze wens in vervulling laten gaan door een menu samen te stellen en te koken voor deze gelegenheid. The Rebels, voor al uw feesten en partijen. Wies zorgde voor de boodschappen en verhuurspullen.

En of er dan ook 17 mochten blijven slapen?  Als je 1 logeerkamer hebt, is dat ook best een uitdaging. Het was een ontzettend leuke avond die wij weer mooi kunnen toevoegen in het mapje “mooie herinneringen”.

Vrijheidblijheidborrel

Sinds kort ben ik partner bij de organisatie van de Vrijheidblijheidborrels, die een paar keer per jaar plaats vinden op verschillende locaties in de regio. Met andere ondernemers in contact komen en weten wat de business betekent. Af en toe moet er ook vergaderd worden, zo ook aanstaande woensdag. De initiatiefnemer Harrie Lamers en de andere partners komen dan op De Keulse Hei lunchen en gaan we weer mooie nieuwe plannen maken. Ken je een ondernemer in deze regio die het leuk vindt met andere ondernemers in contact te komen? Laat het weten want dan nodig ik deze persoon uit voor de eerstvolgende Vrijheidblijheidborrel.

Weed en zes sans

Komende week ga ik met mijn moeder en mijn museumjaarkaart naar de tentoonstelling WEED in het Muzee Scheveningen. Tijdens deze tentoonstelling wordt laten zien wat een fantastisch, veelzijdig organisme wier is. Bijvoorbeeld als circulaire textielkleurstof of als duurzaam alternatief voor plaatmateriaal. Ik zal jullie laten weten of het een aanrader is naar toe te gaan. De tentoonstelling is tot eind juni.

 

Aanstaand weekend een kleine 700 levensjaren op bezoek op De Keulse Hei. Acht vriendinnen van mijn moeder (tussen de 83 en 93 jaar) komen voor een bridgedrive en zorg ik ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Fijn om ze een dagje in de watten te leggen!

Wist je trouwens dat ongeveer 300.000 Nederlanders bridge spelen waarvan 100.000 bij de officiële Nederlandse Bridge Bond?

1 gedachte over “Valentijn”

  1. Leuk te lezen wat jij allemaal organiseert! En wat een prachtige gedekte tafel, ook nog zoveel mensen laten slapen, je dochter zal trots op je geweest zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?