Nu op eigen benen staan

De tijd is rijp om nu op eigen benen te gaan staan! Twee jaar gastblogger geweest bij Myhappykitchen en ontzettend veel geleerd en ook over veel leuke dingen geschreven.

In 2020 begonnen bij Myhappykitchen

Door mijn enthousiasme over de moestuin kwam het idee in 2020 bij mij op om te gaan schrijven over alles wat gebeurde rondom ons nieuwe stekje op De Keulseweg in Pijnacker. Anne-Marie vond het ook een goed idee en ben ik gastblogger via haar website geworden. Heel veel leuke reacties kreeg ik op mijn verhalen. Het had twee kanten. Enerzijds verdiepte ik mij in sommige zaken voordat ik mijn tweewekelijks verhaal ging schrijven waardoor ik ook dingen te weten kwam die ik niet wist. Anderzijds kreeg ik leuke reacties dat dit regelmatig informatie was wat niet bekend was bij de lezer.

En nu mijn eigen website

Zoals jullie weten, ben ik afgelopen september vergaderlocatie De Keulse Hei begonnen en heb ook achter de computer ontzettend veel geleerd. Er zijn aardig wat uurtjes in gaan zitten om de website netjes te krijgen. Oh wat ben ik blij met YouTube, waar ontzettend veel valt te vinden over van alles en nog wat.

Nu breekt er weer een nieuw leertraject aan en dat is het schrijven van teksten voor mijn eigen blog. Anne-Marie stuurde ik normaliter de wordtekst en zij plaatste het op haar website. Nu ben ik mij zelf aan het verdiepen in de materie zoals Search Engine Optimalisatie (SEO) want je wilt toch graag dat Google je vindt op het net.

Maar wat wordt het anders?

Omdat ik het leuk vind om te schrijven en hier op het erf een hoop dingen die op mijn pad komen, die hier gebeuren of leuke, bijzondere gasten die ik ontvang op De Keulse Hei, blijf ik erover schrijven. Deze berichten komen dan op met ingang van heden mijn eigen website terecht. Door de berichten goed op het Internet te zetten hoop ik dat googlend deze berichten gezien worden en dat op deze manier ook bezoekers zien dat wij een vergaderlocatie runnen.

Om op de hoogte te blijven van het wel en wee op De Keulse Hei is het dan wel handig (maar ook leuk)  dat je mij via Instragram of Facebook via De Keulse hei blijft volgen.  

 

4 gedachten over “Nu op eigen benen staan”

  1. Wat gaaf en mooi dat je ook dit traject bent gestart
    Gefeliciteerd!
    Ik zie alweer uit naar de volgende post
    Succes met je eigen happy kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?