Zomervakantie

Kennismakingstas

Onlangs kreeg ik bezoek van Anita Monshauer van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Zij onderhoudt namens de gemeente het contact met de bedrijven in Pijnacker-Nootdorp. Zij had een tas bij zich die nieuwe bewoners overhandigd krijgen met informatie uit de gemeente maar ook van lokale ondernemers. Ik heb daar inmiddels mijn notitieblokje voor aangeleverd zodat nieuwe bewoners gelijk weten van het bestaan van de vergaderlocatie in hun gemeente.

35 jaar getrouwd

Koraal Huwelijk

Als je googelt op “hoe heet 35-jarig huwelijk?” is de eerste zin waar hij mee komt: “Hoewel niet veel mensen het koralen huwelijk vieren als ze 35 jaar getrouwd zijn, is het wel leuk om samen iets te doen. Ga bijvoorbeeld romantisch uit eten om het jubileum te vieren.” (Eerlijk gezegd, dacht ik eerst in de snelheid te lezen…. Hoewel niet veel mensen het koralen huwelijk halen.  Nou zoals het zich laat aanzien, tekenen wij nog een paar jaartjes bij hopelijk)
Grappig… wij zijn romantisch uit eten gegaan met z’n tweetjes. Ik wist een leuk restaurant in Berkel waar we de hele avond buiten hebben gezeten en heerlijk gegeten hebben. Dat komt niet vaak voor in Nederland op 23 juni. 5 jaar geleden vierden we 30 jaar tijdens onze camperreis en stond een van de kinderen als surprise s ’avonds voor ons wat we totaal niet hadden verwacht. Dit was wel de grootste verrassing van mijn leven.

zomerdiner

Zomerdiner

Het zomerdiner van NOOVA op De Keulse Hei. Toen we in januari aan moesten geven welk evenement jouw voorkeur had voor organiseren, leek het mij wel heel leuk om het zomerdiner in de tuin te houden, en zo geschiedde. Afgelopen donderdag waren er ruim 40 dames aanwezig. 

Tijdens de borrel hadden we singer/songwriter Babette Zwinkels uitgenodigd.  Met mooie franse chansons bracht zij ons in vakantiestemming. Ik heb haar leren kennen op Koningsdag in Delft waar zij optrad en er een opstopping ontstond omdat zij zo fantastisch zong en speelde. Onze kinderen en aanhang hebben de BBQ en de drankjes verzorgd wat superfijn was, zodat ik zelf ook van de avond kon genieten. Iedereen heeft een heerlijke avond gehad.

hapjes

Uitdaging

Afgelopen zaterdag stond ik voor een klusje dat ik enerzijds leuk vond om te doen maar anderzijds een goede test vond voor de hapjes op mijn eigen feestje komende augustus. Ik heb ongeveer 800 hapjes gemaakt die op grote schalen in de avond rondgingen. De dagen ervoor ben ik er erg druk mee geweest maar de avond zelf ook nog wel een paar uur. Later waren wij gewoon gast op het feestje en was het leuk te zien, dat iedereen iets van de schaal nam en de schaal leeg terugging. Dat is het beste compliment.

lola

Gezinsuitbreiding bij jongste dochter

Nee, nog niet de baby, dat is begin december bij de middelste dochter. De jongste dochter kreeg afgelopen zondag de puppie Golden Retriever. De week ervoor hadden we al een puppie shower gehad waar onze zoon een workshop ‘hondje vouwen van ballonnen’ gaf. Deze expertise had hij opgedaan bij zijn vakantiewerk als clown in Drievliet in zijn jonge jaren. We zijn gelijk op bezoek gegaan. Wat een heerlijk beestje. Dat wordt enorm genieten de komende maanden.

En dan de laatste afspraak

Voor vanmorgen had ik reclame gemaakt voor een ontbijt op De Keulse Hei. Om half negen schoven er 8 geïnteresseerden aan die nog nooit hier geweest waren. Heerlijk zonnig weer om buiten te ontbijten! Het was een groot succes. De eerste afspraak staat al van twee aanwezigen die eind augustus met de fractie van D66 op De Keulse Hei komen vergaderen.

Mocht het jou ook een leuk idee lijken een dag met een team af te trappen met een ontbijt? Ik denk graag mee!
Nu even geen activiteiten op De Hei en genieten van de welverdiende rust. Mocht je weggaan de komende weken, een hele fijne vakantie en voor de thuisblijvers duimen voor lekker weer!

8 gedachten over “Zomervakantie”

 1. hoi lieve El, weer een leuk verhaal en wat ben je actief bezig geweest en wat een heerlijke hapjes, ik kom ze graag proeven op je feestje🤪.
  Leuk dat je al twee boekingen hebt staan voor na de vakantie.
  geniet nu van de rust en van de zomer. lieve groetjes uit Oudewater

 2. Hoi Ellen, wat heb je het druk gehad de laatste tijd. Maar gelukkig gaf het je wel voldoening. Nu lekker genieten van een rustige periode waar je kunt uitkijken naar het aankomende verjaardagsfeest.
  Liefs, Miranda

 3. Hé Ellen, gezellig om je bericht te lezen, je hebt het weer druk gehad maar ik weet zeker dat je er ook erg van genoten heb!
  Als ik eens een bakkie kom doen leid je me altijd met veel enthousiasme door de moestuin, met laatst nog mooie zonnebloemen om mee naar huis te nemen!!
  Ik wens je nu lekker een rustige en relaxte tijd en als het lukt kom ik zeker van al dat lekkers genieten op jouw verjaardag 🎁
  Groetjes Elma 👋

 4. Freeke Lassche

  Altijd weer leuk, om je belevenissen te lezen!
  Schattig die trouwfoto!! Niks veranderd, zie ik ;-)!
  Zo te lezen, is even vakantie vieren dik verdiend.
  Geniet van de zomer en dat schattige hondje!
  Groetjes!

 5. Wat een leuk stukje weer met van alles om te lezen over de Keulse Hei, je trouwdag, gezinsuitbreiding, je zelfgemaakte hapjes! Wat een druk baasje ben je toch! Nu heerlijk even genieten van de rust, het is je gegund😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?