Half jaar verder… wie is nou je doelgroep?

Sinds afgelopen september ben ik ondernemer en run ik de vergaderlocatie De Keulse Hei in Pijnacker. Alweer een half jaar dus, wat gaat dat hard! Van tevoren maak je natuurlijk plannen en bedenk je van alles maar het is altijd afwachten hoe de praktijk eruit gaat zien.

zonsopkomst

Hoe gaan de zaken?

Naar volle tevredenheid kan ik zeggen. Afgelopen jaar hebben we ondanks de corona toch de nodige groepen mogen ontvangen. De meeste waren wel uit ons eigen netwerk. Heel fijn om mensen over de vloer te hebben en te ervaren hoe de bedachte ideeën in de praktijk uitpakken.

Nu in 2022 heb ik ook alweer de nodige groepen mogen ontvangen en wat wel grappig is, ik zie een patroon ontstaan.

Wie is dan nu de doelgroep?

Inmiddels hebben wij twee lagere scholen en vier middelbare scholen uit de regio ontvangen waarvan 1 middelbare school die al vier keer is geweest. Nou… dan bevalt het wel zou je zeggen! Is het de ruimte? Is het de overvloedige gezonde lunch? Zijn het de lekkere versnaperingen tussendoor? Ben ik het zelf? Ik denk een combinatie van alles. 

Ook buiten het eigen netwerk

Inmiddels weten mensen ons ook via google te vinden maar ook via organisaties waarbij ik mij heb aangesloten zoals Anders Vergaderen, een platform voor kleinere vergaderlocaties.

visuele communicatie

De Keulse Hei visueel

Bij mijn laatste klus bij De Haagse Hogeschool heb ik nauw samengewerkt met Cindy Luyckx. Zij is zich het laatste jaar gaan verdiepen in visuele communicatie. Met visuele communicatie communiceer je door middel van beelden, objecten, gebaren en/of kleuren.

Inmiddels is zij daar al aardig bedreven in en beoefent zij dit bij diverse communicatievraagstukken binnen de HHS.

Ik heb Cindy gevraagd of zij voor mij ook een mooi beeld kon maken en zie hier wat zij van De Keulse Hei heeft gemaakt. Grappig detail, in een eerdere versie stond de buitenborrel voor de lunch. Dan komt er van vergaderen in de middag weinig meer terecht lijkt me!

Wil jij ook een boodschap op een leuke manier overbrengen naar je publiek dan kan ik haar van harte aanbevelen.

lente in de straat

En nu het tweede half jaar

Gelukkig zijn de coronamaatregelen bijna allemaal van tafel en vinden collega’s het fijn elkaar weer een keer te zien in plaats van achter dat stomme beeldscherm! Wat zou het leuk zijn, met je team even weg en een reservering doen bij De Keulse Hei. Met het voorjaar in het zicht gaat het helemaal heerlijk worden om bij ons te vergaderen. Heerlijk buiten lunchen en na de lunch de benen strekken in het aangrenzende gebied De Groenzoom! 

Tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?