Vele mogelijkheden op De Keulse Hei

Afgelopen september ben ik midden in de lockdown begonnen met ondernemen maar op dit moment zijn alle beperkingen opgeheven en kunnen we weer lekker out-of-the-box denken. Dat is zo leuk aan zelf ondernemen. Meedenken met de klant en denken in mogelijkheden. Dat is zo fijn bij De Keulse Hei.

Wat wordt het meest geboekt?

Op dit moment zijn de meeste boekingen voor een hele dag. Gasten komen rond half negen en blijven tot ca. vijf uur. Er wordt rond half elf een break gehouden voor mijn zelfgemaakt lekkers, een appeltaart, een advocaat-appeltaart of bijvoorbeeld een stuk kruidkoek. Iedere keer verzin ik weer wat anders. In de middag breng ik altijd rond half drie zelfgemaakt zoets om de energie vast te houden.

Ook halve dagen?

Ook hebben we wel boekingen voor halve dagen gehad. In deze gevallen werd er vanaf negen uur begonnen met vergaderen en verliet het gezelschap na de lunch het terrein. Ja.. dan missen ze natuurlijk wel mijn zelfgemaakte lekkernijen in de middag, maar dat is een keuze.  

NIEUW: Luncharrangement

Onlangs heb ik het idee opgevat om de gasten ook een luncharrangement aan te bieden. Je komt bijvoorbeeld rond 11:00 uur, even een serieus item en ik breng rond de middag de lunch en 14:00 uur kan de middag op kantoor hervat worden. Interesse in dit aanbod? Vraag mij naar de mogelijkheden.

Borrelen na afloop

Ook dat is mogelijk, helemaal een feest met lekker weer. Doe nog even een drankje en een hapje na afloop en doe een spelletje spikeball of kub op het grote grasveld achter de vergaderruimte.

Ook een uitgebreide borrel behoort tot de mogelijkheden. Deze laat ik komen van Puik borrelplanken, een feest voor het oog zoals je ziet op deze foto.

Kan ik meedenken?

Misschien loop je met andere ideeën. Laat het mij weten en ik denk graag met je mee. Schroom niet om contact met mij op te nemen. Het is niet snel te gek.

3 gedachten over “Vele mogelijkheden op De Keulse Hei”

    1. Goededag Lidia, Mochten wij eieren in overvloed hebben, verkoop ik ze in de kraam aan de weg echter is dat de laatste tijd niet het geval omdat ik veel bak voor vergaderlocatie De Keulse Hei. De aardbeien zijn er nog niet veel en deze gebruik ik ook veel voor de gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?