Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Natuurlijk een hele bekende uitspraak van Pipi Langkous waar ik mij heel erg in kan vinden. Als je een vergaderlocatie in de markt wil zetten, moet je toch ook een website hebben. Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mij ging verdiepen in WordPress.

Er zijn best veel uurtjes in gaan zitten maar wat vind ik het leuk en leerzaam. Op YouTube kun je ontzettend veel duidelijke en leerzame filmpjes bekijken. Ik heb heel veel geleerd van Rogier van WPLounge, een aanrader.

En dan kom je Claudia tegen

Al eerder had ik gelezen over Noova, een ondernemersvereniging voor vrouwen. Ik heb contact gezocht met ze maar door de geldende maatregelen werd live kennismaken even uitgesteld en afgelopen maart ben ik voor het eerst naar hun bijeenkomst gegaan. Daar ontmoette ik Claudia Rietveld. Wat een energie en positiviteit straalt zij uit, heerlijk.

Zij bood mij aan als ervaringsdeskundige een blik op de website te werpen en kwam al snel terug met wat opbouwende opmerkingen.

Gedegen aanpak

Samen met Esther Bennet helpt Claudia ondernemers met de website.  Dit kan 1:1 maar ook hebben ze sessies met andere ondernemers. Uiteindelijk ben ik met hen in zee gegaan voor twee werksessies met mijn website. De sessies zijn inmiddels achter de rug. Wat was het heerlijk met hen te werken. De eerste sessie was met name ‘goed nadenken over de structuur’  en de tweede sessie zijn we achter de computer gelijk aan de slag gegaan. Voor mij was het een heel leerzaam traject. Zij lieten mij kennismaken met diverse features van WordPress en zijn we gelijk aan de slag te gaan.

Wat is er zoal veranderd?

Vanuit de bezoeker zijn we goed naar de menustructuur gaan kijken en enkele plugins waar ik het bestaan niet van wist, geplaatst. Zo hebben we de plug-in ‘Join-Chat’ geïnstalleerd, waardoor bezoekers op een simpele manier De Keulse Hei via WhatsApp een bericht kunnen sturen.

Hoe nu verder?

Er ligt nog een heel lijstje op mij te wachten wat ik moet afwerken. Een leuk maar wel ontzettend tijdrovende klus want als ik achter de computer met de website aan de slag ga ben je zo weer een paar uurtjes verder. Maar wat fijn dat ik dit heb kunnen doen met hen.

Dus wil jij je website een boost geven? Met volle overtuiging kan ik hen aanraden om mee in zee te gaan! 

Neem jij binnenkort een kijkje op mijn website wat ik ervan gemaakt heb, samen met Claudia en Esther?

6 gedachten over “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

  1. Esther en Claudia

    Wow Ellen, wat gaaf te lezen! Je hebt inderdaad in een korte tijd heel grote stappen gezet op je website. En zoveel geleerd! Je bent een topper en een heerlijk mens. Het was een feestje met jou te werken.

  2. Hi Ellen, ik vind jou zo ondernemend en veelzijdig. Het is geweldig om te lezen hoe enthousiast je bent en hóe je de dingen bereikt wanneer ik de afgelopen jaren bekijk. Ik bewonder je Doorzettingsvermogen, lef en het doen! Proficiat en dankjewel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee van dienst zijn?